LIDL OTVARA JOŠ JEDNU PRODAVNICU U NOVOM SADU

Lidl Srbija, prvi savremeni diskontni lanac u našoj zemlji, otvoriće 12. avgusta u Novom Sadu još jednu prodavnicu, četvrtu po redu u ovom gradu. Novi Lidl na Futoškom putu 48, osim ponude koja zadovoljava potrebe potrošača koji traže najbolji odnos cene i kvaliteta, jedinstven je po tome što se pored prodavnice nalazi Atlaski kedar, star 80 godina.

02.08.2021 11:00:00 | Nova Pazova

„U toku su finalne pripreme za otvaranje, koje znače da novih 25 kolega prolaze završne obuke za rad, od upoznavanja sa asortimanom i procesima rada, kasiranja, rada na pekari do brige o svežini proizvoda – a sve kako bismo od prvog dana rada pružili ugodno iskustvo kupovine. Zahvalni smo kolegama na zalaganju i verujemo da će potrošači prepoznati i ceniti uložen trud,“ izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Za izgradnju ove prodavnice Lidl je angažovao 25 domaćih podizvođača, a u neposrednom okruženju prodavnice, Grad Novi Sad izveo je radove na izgradnji nove ulice sa pešačkim i biciklističkim stazama što dopronsi daljem razvoju ovog dela grada.

Novu prodavnicu u Novom Sadu krasi stablo kedra čija lepota i nesvakidašnji oblik doprinose ukupnom izgledu ovog Lidla, a velika krošnja praviće hlad na mestu za predah u zelenom kutku parkinga Lidl prodavnice.

Pažljivo odabran asortiman sa više od 1.800 proizvoda domaćih i stranih dobavljača naći će se i na policama nove prodavnice u Novom Sadu. Osim prehrambenog asortimana, tu je i ponuda neprehrambenih proizvoda koja se svake nedelje menja. Prilagođavajući se potrebama savremenih potrošača među rafovima naći će se Lidlov BIO kutak i omiljene tematske nedelje prehrambenih proizvoda iz različitih delova sveta.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (997.79 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više