Kontakt

Kontakt

Imate pitanja u vezi naših prodavnica, asortimana ili mogućnosti vraćanja i zamene robe? Naš korisnički servis se raduje vašoj poruci i rado će vam pomoći. Ako ste zainteresovani da postanete naš dobavljač ili da izdate nekretninu, ovde ćete naći pravi kontakt.

Za potrošače

Za potrošače

Imate pitanja u vezi naših proizvoda, želite da pogledate radno vreme prodavnice ili pokušavate da pronađete uputstva za proizvod? Ovde možete pristupiti našem portalu sa često postavljanim pitanjima. Pored toga, služba za potrošače je dostupna i preko kontakt forme, chat-a, društvenih mreža ili jednostavno telefonom. Biće nam drago da pomognemo.

Želiš da budeš deo našeg tima,

Za karijeru

Želiš da budeš deo našeg tima, voliš da stvari budu završene, pokazuješ inicijativu i preuzimaš odgovornost? Onda je Lidl mesto za tebe. Mi radimo zajedno, uspešno i dinamično, kako bismo postigli visok kvalitet i nastavili našu uspešnu priču. Kao deo međunarodne kompanije, nudimo prilike raznovrsnim profesijama.  Naš menadžment će vas motivisati i podstaći da zajedno kao tim postižete ambiciozne ciljeve. Otvoreni smo i za početnike i nudimo mogućnosti za karijeru u mnogim profesijama. Naš uspeh se zasniva na atraktivnim uslovima rada i uzajamnom poštovanju.

Za predstavnike medija

Za predstavnike medija

Vi ste novinar i tražite saopštenja za javnost i slike naše kompanije ili naših proizvoda? Kliknite ovde da biste pronašli sve potrebne informacije: Lidl press centar nudi pristup svim važnim vestima i informacijama iz prve ruke na jednom mestu. 

Naša intuitivna funkcija pretraživanja omogućava brzo i jednostavno traženje saopštenja za javnost, slika i video zapisa o našoj kompaniji.

Sve informacije i pravi kontakti za predstavnike medija ovde ...

Lidl

Za dobavljače

Želite li da budete deo uspešne mreže? Ovde u Lidlu znamo da nam samo dugoročna i uspešna partnerstva omogućavaju da svakog dana obezbedimo najviši kvalitet po najnižoj ceni u našim prodavnicama. Želite li da vašim proizvodima doprinesete zadovoljstvu naših potrošača? Kontaktirajte nas putem naše kontakt forme ovde.

Kontakt za nekretnine

Kontakt za nekretnine

Sa našim raznovrsnim konceptima prodavnica, nudimo pravo rešenje za svaku lokaciju - bilo u ruralnoj ili urbanoj sredini. Na našoj stranici nekretnina naći ćete sve informacije o tipovima prodavnica i logističih centara. Želite da izdate prodavnicu ili da nam ponudite nekretninu?