LIDL USKORO NA UGLU USTANIČKE I BULEVARA U BEOGRADU

Lidl prodavnica koju su stanovnici beogradske opštine Zvezdara i okolnih naselja sa uzbuđenjem očekivali, poželeće dobrodošlicu prvim potrošačima 9. decembra na adresi Bulevar kralja Aleksandra 405b, u blizini okretnice tramvaja u Ustaničkoj ulici.

30.11.2021 12:00:00 | Nova Pazova

Lidl na Zvezdari

Sa ovom, Lidl će brojati 16 prodavnica u glavnom gradu, od ukupno 57 koje se nalaze širom Srbije. Na izgradnji prodavnice glavni izvođač radova bila je srpska firma, a angažovano  je i oko 15 domaćih podizvođača radova. U Lidlovom planu je i finansiranje regulacije saobraćaja kod nove prodavnice, odnosno postavljanja semafora i prateće infrastrukture raskrsnice u neposrednoj blizini.

„Uvereni smo da će ova prodavnica biti na usluzi daleko većem broju potrošača od neposrednih komšija, uzimajući u obzir lokaciju. Spremni smo za izazov, jer se, pored iskusnih kolega, našem timu pridružuje preko 35 novih, koji završavaju neophodne obuke kako bi u potpunosti bili spremni za početak rada“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Zaposleni u najnovijoj beogradskoj prodavnici, kao i svi zaposleni u Lidlu, imaće petodnevnu radnu nedelju i plaćen svaki minut rada, kao i posebne benefite, poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve. U susret početku rada prodavnice u Bulevaru kralja Aleksandra 405b u Beogradu, njen rukovodilac Aleksandra Živanović izjavila je:

„Radujem se otvaranju koje nas očekuje već narednog četvrtka, kao i prvim potrošačima. Naš tim je spreman, posetioci mogu da računaju na brze kase, svež asortiman i pre svega, ljubaznu uslugu.“

Osim dobro poznatog, stalnog asortimana i neprehrambenih proizvoda koji se osvežavaju svakog četvrtka u skladu sa sezonskim potrebama, potrošači će u novoj Lidl prodavnici pronaći i praznični Favorina asortiman, koji svaki zalogaj pretvara u neodoljivo sladak užitak. Čajni keksići, cimet zvezdice, medenjaci, kućica sa čokoladnim figuricama i drugi Favorina slatkiši savršeno upotpunjuju ovogodišnje zimske čarolije. Dodatno, na policama nove Lidl podavnice na Zvezdari biće ekskluzivni Deluxe asortiman premium proizvoda, idealan za slavlja i prazničnu trpezu jer nudi specijalitete visokog kvaliteta i nesvakidašnjih ukusa, kao i izbor slanih i slatkih jela.

Radno vreme Lidl prodavnice po otvaranju biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji uz povećanu kontrolu poštovanja epidemioloških mera, te se mole svi potrošači da nose maske i slušaju instrukcije kovid redara.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (438.81 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više