OTVORENA PRVA LIDL PRODAVNICA U BAČKOJ PALANCI

Nakon svečanog presecanja vrpce, na adresi Kralja Petra Prvog 123, sa radom je počela prva Lidl prodavnica u Bačkoj Palanci. Tačno u 8.00 časova, nakon obraćanja predsednika opštine Branislava Šušnice i predstavnika Lidla, potrošači su imali priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine u ovom savremenom diskontu.

04.11.2021 12:00:00 | Nova Pazova

 „Uzbuđeni smo što je ovog jutra Lidl tim u Bačkoj Palanci, kog čini oko 30 novih kolega, dočekao prve potrošače i uspešno ih uslužio. Uvereni smo da će ono što Lidl nudi – veliki broj parking mesta, oko 1.800 domaćih i stranih proizvoda na rafovima, brze kase i još mnogo toga, učiniti da ovaj Lidl vrlo brzo postane omiljeno mesto Bačkopalančana za svakodnevnu kupovinu“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, napomenuo je da je opština doprinela izgradnji saobraćajne i komunalne infrastrukture u neposrednoj blizini, kao i da su Javno komunalno preduzeće i Lidl podelili troškove izvedenih radova izgradnje kanalizacije atmosferskih voda.

„Predanim radom i saradnjom prilikom otvaranja Lidla, opština Bačka Palanka pokazala je da je efikasan servis, kako građana, tako i privrede. Očekujem da će otvaranje ove prodavnice pospešiti konkurenciju, a potrošačima pružiti širi asortiman robe i usluga, ali i niže cene“, istakao je Šušnica.

Od pomenutih 1.800 artikala koji predstavljaju pažljivo odabran Lidl asortiman, više od trećine čine proizvodi srpskih dobavljača, od kojih neke Lidl promoviše i kroz svoj novi brend S ljubavlju, domaće. Ono što je takođe novost u Lidl ponudi, jeste Deluxe premium, praznični asortiman prehrambenih proizvoda koji se od danas nalazi u svim Lidl prodavnicama širom Srbije, kao i u Bačkoj Palanci. Ekskluzivna Deluxe linija proizvoda nesvakidašnjih ukusa obuhvata različite vrste sireva i pršuta, pasti, maslinovih i ulja bundeve i aromatičnih dodataka jelima. Pored toga, tu su i inspirišuće poslastice, spremne za serviranje, poput krem brulea, čokoladnih profiterola ili čokoladnih kremova iz ograničene serije.

Pored sjajne ponude prehrambenih i drugih proizvoda, kompanija Lidl Srbija je u znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici rešila da doprinese i boljitku kvaliteta života stanovnika Bačke Palanke, pa je tako ovim povodom stara pešačka staza u širini parcele na kojoj se prodavnica nalazi rekonstruisana, a posađeno je i 30 stabala lišćara na parceli, radi ulepšavanja i ozelenjavanja sredine. Takođe, kompanija Lidl je pripremila i posebno iznenađenje za nove mame i njihove bebe u Bačkoj Palanci  - „Bebinu čarobnu kutiju“.  U okviru projekta „Taši-taši“, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Bačke Palanke, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 4. do 12. novembra, obići će patronažna sestra i doneti poklon-kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“. Radno vreme Lidl prodavnice je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji, uz povećanu kontrolu poštovanja epidemioloških mera, te se mole svi potrošači da nose maske i slušaju instrukcije kovid redara. 

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (11.52 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više