NOVI LIDL U BEOGRADU ZA KRAJ GODINE

LIDL OD DANAS I NA UGLU USTANIČKE I BULEVARA NA ZVEZDARI

09.12.2021 12:00:00 | Nova Pazova

Lidl presecanje vrpce

Na beogradskoj opštini Zvezdara i adresi Bulevar kralja Aleksandra 405b, svečanim presecanjem vrpce otvorena je 16. po redu Lidl prodavnica u glavnom gradu. Jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, od danas je dostupan svima koji svakodnevno cirkulišu na jednom od najprometnijih mesta u ovom delu grada, okretnici tramvaja na vrhu Ustaničke ulice.

„Bilo da potrošači svrate po svoj omiljeni proizvod dok čekaju presedanje autobusa ili dođu u veliku nabavku, dočekaće ih tim ljubaznih kolega, od čega je čak 35 novozaposlenih“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Broj Lidl prodavnica u Srbiji je porastao na 57 od čega je samo ove godine, Lidl otvorio 11 novih – u Vranju, Bačkoj Palanci, Kruševcu, Nišu, Valjevu, dve u Novom Sadu i četiri u Beogradu. Nakon 3 godine širenja Lidl mreže, pojavila se potreba i za drugim Logističkim centrom, zbog čega je u maju ove godine, počela i gradnja novog Lidlovog Logističkog centra u Lapovu.

„Broj novootvorenih prodavnica u ovoj godini i početak gradnje novog Logističkog centra koji će se prostirati na čak 57 hiljada kvadratnih metara, za nas su pokazatelji da se odgovornost sa kojom pristupamo osluškivanju potreba potrošača, zaista vraća njihovim poverenjem. Obećavamo da ćemo i u narednoj godini znati da cenimo ukazano poverenje nastavkom ekspanzije širom Srbije i stalnim usavršavanjem asortimana“, izjavila je članica Uprave za Centralne usluge Ana Petrović.

Prilikom izgradnje svih prodavnica, ali i Logističkog centra, Lidl Srbija je prednost uvek davao domaćoj privredi. To je slučaj i sa najnovijom beogradskom prodavnicom, gde je glavni izvođač radova bila srpska firma, dok je poslove izvodilo čak 15 domaćih podizvođača. U Lidlovom planu je i finansiranje regulacije saobraćaja kod nove prodavnice, odnosno postavljanja semafora i prateće infrastrukture jedne od raskrsnica u neposrednoj blizini.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (3 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više