to be defined by country

Kvalitet za sve

Naše obećanje

"Najbolji odnos cene i kvaliteta "- Mi nudimo visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama obezbeđujući da brojni potrošači sebi mogu da priušte više. 

Lidlov asortiman broji više od 1.800 proizvoda iz prehrambenog i neprehrambenog segmenta. Među njima su i organski i lokalno proizvedeni proizvodi. Mnoštvo sezonskih proizvoda i promotivnih artikala upotpunjuje naš asortiman. 

Lidl potrošačima nudi izbor između poznatih robnih marki i nagrađivanih Lidl brendova. Stalno iznenađujemo naše potrošače novim proizvodima i tematskim akcijama, kao i sezonskim promocijama. Dodatno, obezbeđujemo robu prilagođenu specifičnim potrebama ishrane. Veliki deo voća i povrća, pekarskih proizvoda i mesa dolazi iz domaće proizvodnje. Osim toga, potrošačima nudimo proizvode iz segmenta kozmetike, domaćinstva, malih kućnih aparata, alata i tekstila. Među našim najvažnijim Lidlovim brendovima su Pilos, Milbona, Dulano, Cien, Esmara, Livergy, Lupilu itd. 

Kupovinom u Lidlu - nudeći više nego samo osnovno, osiguravamo da naši potrošači i njihove porodice uživaju u kvalitetnijem životu.

 

Naši proizvodi

Naši proizvodi

Domaći i sezonski proizvodi, kao i povremeno dostupna organska i vegetarijanska hrana, tekstil visokog kvaliteta - ozbiljno shvatamo poreklo naših proizvoda i partnerstva sa našim dobavljačima. U pažljivo odabranom asortimanu postoje atraktivni brendovi dostupni samo u Lidlu, kao i poznati brendovi. Od sveže hrane i finih vina do zamrznute robe, hrane za kućne ljubimce, sredstava za čišćenje i akcijskih artikala - Lidl Srbija nudi sve što je potrošačima potrebno za svakodnevni život. Kliknite ovde za pregled svih nagrađivanih, dobro poznatih i novih proizvoda.

to be defined by country

Naše obećanje kvaliteta

Veliku važnost pridajemo kvalitetu i svežini. Lidl Srbija primenjuje najviše standarde - u proizvodnji, kod partnera i u celom lancu snabdevanja, na šta se naši potrošači mogu osloniti. Cenimo povratne informacije poštrošača i uzimamo ih u obzir kako bismo poboljšali proizvode. Naši procesi obezbeđuju zaštitu potrošača, čak i u potencijalno kritičnim situacijama, što informišemo potrošače i opozivamo proizvode ukoliko je potrebno. 

Stroge kontrole kvaliteta garantuju svežinu hranu, hrskavo voće, kao i bezbedne igračke. Naši visoki standardi i briga o kvalitetu osiguravaju da naši proizvodi svakodnevno ispunjavaju očekivanja potrošača. Pre nego što se proizvodi Lidl brendova ponude na tržištu, oni se temeljno proveravaju i testiraju. To je standard koji poštujemo kao pouzdan diskontni lanac. 
 

 

to be defined by country

Brendovi i sertifikati

Lidl Srbija preuzima odgovornost za sigurnost, kvalitet i zaštitu okoline. U poslednje vreme, potrošači sve češće traže proizvode koji odgovaraju njihovim prehrambenim zahtevima i njihovim vriednostima. U Lidlu mogu da pronađu kakao, čaj i kafu iz održive proizvodnje, koja podrazumeva fer trgovinu, očuvanje biodiverziteta, ekološki prihvatljivu upotrebu zemljišta, kao i ribu i morske plodove koji potiču od održivog ribarstva.

I u ostalim proizvodima iz našeg asortimana potrošači se mogu osloniti na sigurnost i kvalitet. U Lidlu Srbija, oznake instituta, fondacija i organizacija za zaštitu životne  sredine to transparentno potvrđuju. Ove oznake pokazuju, na primer, da je naš tekstil proveren, te da u njemu na postoje štetne materije. Još jedan primer je nameštaj napravljen isključivo od drveta prirodnih šuma.

Najbolji dobavljači

to be defined by country

Naši visoki standardi kvaliteta se ne odnose samo na nas, već to očekujemo i od naših dobavljača. Tokom dugoročnih, pouzdanih partnerstava zajednički smo razvili optimalno rešenje za postizanje zajedničkog cilja najvišeg kvaliteta. Angažovanje domaćih dobavljača igra važnu ulogu u Lidlu Srbija, jer je to jedini način da se razvije bliska saradnja koja našim prodavnicama omogućava da uvek nude sveže voće i povrće.

Svi naši poslovni partneri slede Lidlov Kodeks ponašanja, u kojem definišemo način na koji postižemo visok kvalitet na društveno odgovoran, ekološki i fer način.

Mnogi od Lidlovih međunarodnih dobavljača su takođe sertifikovani u skladu sa priznatim standardima kao što je Međunarodni standard za hranu (IFS). Kako bi bezbedno garantovali sigurnost proizvodnih procesa naših proizvoda, nezavisni instituti pregledaju naše domaće dobavljače tokom redovnih revizija.