to be defined by country

Kvalitet za sve

Naše obećanje - odgovoran asortiman

"Najbolji odnos cene i kvaliteta "- Mi nudimo više od kupovine osnovnih namirnica, milionima ljudi, svim našim potrošačima i njihovim porodicama, obezbeđujemo viši kvalitet života.

U Lidlu potrošači imaju izbor: Lidlov asortiman iz segmenta prehrane i neprehrane broji više od 1.800 proizvoda. Među njima je i više desetina organskih i Fairtrade proizvoda, kao i proizvoda domaćeg porekla poput brenda S ljubavlju, domaće. Naravno, nudimo i proizvode za posebne prehrambene potrebe i intolerancije, poput veganske hrane ili hrane bez glutena. 

Pored toga, u našoj ponudi se nalazi i veliki broj sezonskih proizvoda i promotivnih artikala iz kratkotrajne ponude, jer težimo ka tome da potrošačima uvek ponudimo nešto drugačije proizvode. Pa tako mogu pronaći u Lidl prodavnicama proizvode iz tematskih nedelja kuhinje širom sveta, poput azijske ili grčke, ali i praznične Deluxe i Favorina ponude.

Naši proizvodi

Naši proizvodi

U Lidlu potrošači mogu pronaći sve što im je potrebno za svakodnevnu kupovinu i još mnogo toga: domaće i sezonske proizvode, organske i Fairtrade proizvode, vegetarijansku i vegansku hranu, kao i tekstil koji je odgovoran prema kožu i životnoj sredini. Veliki deo našeg voća, povrća, pekarskih proizvoda, mlečnih proizvoda i mesa dolaze od domaćih proizvođača. Potrošači takođe pronalaze akcijski promotivni asortiman kozmetike, proizvoda za kuću, električnih i drugih alata. 

Lidl Srbija

Naše obećanje kvaliteta

Naši potrošači se mogu osloniti na to da kompanija Lidl Srbija obezbeđuje najviše standarde – u našoj proizvodnji, s našim partnerima i kroz ceo lanac nabavke. 

Zahvaljujući našem besprekornom upravljanju kvalitetom, garantujemo da naši proizvodi svakodnevno ispunjavaju očekivanja Lidl potrošača. Pre nego što se proizvodi Lidl brenda prodaju, oni se detaljno i pažljivo proveravaju i testiraju. Stroge kontrole garantuju da naša ponuda hrane bude visokokvalitetna, voće i povrće sveže, a igračke bezbedne. To je standard koji sami sebi postavljamo, kao pouzdan i odgovoran maloprodajni partner. Ovde pročitajte kako ispunjavamo svoju obavezu kvaliteta i koje nagrade to potvrđuju. 

to be defined by country

Označavanje proizvoda i sertifikacija

U Lidl Srbija, naši potrošači mogu pronaći održivo uzgojenu kafu, ribu i morske plodove iz odgovornog ribolova, kao i Fairtrade namirnice, tekstil i druge proizvode koji su proizvedeni imajući na umu zaštitu životne sredine, biodiverziteta i ekološke poljoprivredne prakse. U Lidlu to posebno i ističemo sa poznatim oznakama raznih udruženja i organizacija za zaštitu životne sredine. Održivi Lidl brendovi u Lidl Srbija su Fairglobe i Bio-Organic. Kliknite ovde za pregled naših oznaka i sertifikata. 

Najbolji dobavljači

Lidl Srbija

Naši visoki standardi kvaliteta se ne odnose samo na nas, već to očekujemo i od naših dobavljača. Tokom dugoročnih, pouzdanih partnerstava zajednički smo razvili optimalno rešenje za postizanje zajedničkog cilja najvišeg kvaliteta.

Svi naši poslovni partneri slede Lidlov Kodeks ponašanja, u kojem definišemo način na koji postižemo visok kvalitet na društveno odgovoran, ekološki i fer način.

Mnogi od Lidlovih međunarodnih dobavljača su takođe sertifikovani u skladu sa priznatim standardima kao što je Međunarodni standard za hranu (IFS) ili BRC Global Standardu britanskog maloprodajnog udruženja. Proizvođači određenih artikala, kao što su Fairtrade ili organski proizvodi, takođe poseduju odgovarajuće sertifikate. Kako bi bezbedno garantovali sigurnost proizvodnih procesa naših proizvoda, nezavisni instituti pregledaju naše domaće dobavljače u okviru redovnih kontrola.