Lidlova posvećnost kvalitetu

Atraktivna cena i kvalitet su od najveće važnosti za proizvode naših brendova. To je naše obećanje potrošačima, standard koji poštujemo i naša svakodnevna motivacija. 

Dok nastojimo da kontinuirano razvijamo kvalitet naših proizvoda - takođe uzimajući u obzir i održivost - mi smo u svakodnevnom kontaktu sa našim proizvođačima i dobavljačima kroz specifičan sistem upravljanja. Za proizvode Lidl brenda zajedno sa našim dobavljačima uspostavljamo stroge zahteve kvaliteta i proveravamo ga kod stručnjaka i nezavisnih instituta. Sve procedure su usmerene ka obezbeđivanju bezbednosti i kvaliteta proizvoda. Npr. u Lidl pekari pecivo se peče više puta na dan i svežina voća i povrća se proverava više puta od strane posebno obučenih prodavaca.

to be defined by country

Zadovoljni potrošači su naša vodilja

Povratne informacije i sugestije za poboljšanje su uvek dobrodošle. Prijavljene žalbe da su kvalitet ili sigurnost naših proizvoda ugroženi odmah pratimo. Radi stroge zaštite potrošača, u slučaju problema povlačimo proizvode iz prodaje, obaveštavamo potrošače i javno objavljujemo povlačenje proizvoda.

Najviši kvalitet i standardi bezbednosti

Osiguranje kvaliteta je najvažnije u Lidlu Srbija. Svežina i kvalitet omogućavaju da potrošači uživaju u našoj hrani bez razmišljanja. Naši neprehrambeni proizvodi kao što su električni i kuhinjski aparati ili igračke podležu najvišim standardima kvaliteta. 

Da bismo sproveli ispravne mere osiguranja kvaliteta u slučaju nepredviđenih incidenata, Lidl je uspostavio međunarodni sistem kontrole robe. Svi proizvodi se mogu pratiti od Lidl prodavnica do logističkih centara pa i od proizvodnje i jasno su prepoznatljivi. Takođe, garantujemo pouzdano upravljanje proizvodima i povraćaj proizvoda. Cela naša saradnja sa dobavljačima i proizvođačima je usmerena ka tome da budemo pouzdan partner u svakodnevnom poslu.