Dobro za planetu

Za bolje sutra – za planetu budućnosti

Trgovina prehrambenim proizvodima i robom se zasniva na očuvanoj životnoj sredini. Jer to je jedini način da dugoročno osiguramo kvalitet i dostupnost naših proizvoda. Istovremeno smo svesni sledećeg: Naša roba ostavlja tragove na našoj planeti – od eksploatacije sirovina preko njihove dalje prerade u proizvode sve do transporta, potrošnje i odlaganja robe u otpad.

Iz toga proizilazi naša odgovornost da uradimo više onoga što je dobro za planetu. Zato što našim kupcima samo tako možemo dugoročno da ponudimo primamljiv asortiman proizvoda i da tako osiguramo našu održivost u budućnosti. 

Svoj doprinos zaštiti životne sredine dajemo konkretnim ciljevima i merama. To uključuje štedljivo korišćenje resursa, sprovođenje mera zaštite klime duž celog lanca vrednosti i aktivno doprinošenje zaštiti ekoloških sistema našim poslovnim aktivnostima.

„Zdrava i očuvana priroda su preduslov našeg poslovanja. Time našim potrošačima obezbeđujemo snabdevenost proizvodima potrebnim za njihov svakodnevni život. Iz tog razloga zaštitu naše planete smatramo vodećim načelom našeg poslovanja”

Jasmina Šrndić, Rukovodilac Korporativnih komunikacija Lidl Srbija

Naša posvećenost prirodi

Dobro za planetu