Promocija zdravlja

Za bolje sutra – za više zdravlja!

Navike u ishrani i opterećenje na poslu utiču na zdravlje ljudi. U maloprodaji možemo pozitivno da utičemo i na jedno i na drugo. Kao prodavac prehrambenih proizvoda, ali i kao poslodavac, suočavamo se sa sopstvenom odgovornošću: Svojim zaposlenima stvaramo radno okruženje koje omogućava zdrav i bezbedan rad. Našim potrošačima nudimo sve više zdravih proizvoda iz asortimana. 

Mi u Lidlu podržavamo naše zaposlene i naše potrošače da žive i rade zdravije i razvijamo odgovarajuće koncepte i ciljeve.

„U Lidlu zdravlje smatramo najvećim bogatstvom i uvek nam je na umu dobrobit naših zaposlenih i potrošača. Želimo da pokažemo da se zdravija ishrana može postići bez žrtvovanja i s velikim zadovoljstvom”

Ivana Marković, Izvršna direktorka Direkcije Ljudski resursi i članica uprave Lidl Srbija

Dobro je znati

Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije (SZO), dnevna konzumacija šećera ne bi trebalo da bude veća od 50 grama po glavi stanovnika. Organizacija preporučuje smanjenje konzumacije na 25 grama dnevno po glavi stanovnika, što je otprilike oko osam kocki šećera.

Naša predanost u brojkama

Do 2025. godine

želimo da budemo diskont koji će svojim potrošačima pružiti najbolju ponudu za osvešćen način života

km

pretrčali su naši zaposleni u okviru Beogradskog maratona 2022. godine

koraka u dobrotvorne svrhe

napravili su naši zaposleni u 2022. godini kao podršku BELhospice

Svi naši zaposleni

imaju jednak paket usluga privatnog zdravstvenog osiguranja, kao i povlašćene uslove za korišćenje ovih usluga za članove svojih porodca

Dobro za planetu