Lidl Srbija

Kvalitet tekstila u Lidlu

Odgovornost za tekstil: u lancu snabdevanja i odnosu prema koži

Tekstil Lidlovih brendova je poseban po tome što obezbeđuje najbolji odnos cene i kvaliteta – zahvaljujući trostepenom procesu obezbeđenja kvaliteta, ne samo da smo u mogućnosti da našim potrošačima ponudimo odličnu cenu za naš tekstil, već možemo da im ponudimo i vrhunski kvalitet. Naša saradnja sa nezavisnim institutima za ispitivanje takođe ima važnu ulogu u tom smislu.

TRI STEPENA OBEZBEĐIVANJA KVALITETA

Kako bismo ispunili obećanje kvaliteta dato našim potrošačima, čvrsto sledimo uspostavljen proces obezbeđivanja kvaliteta u tri faze:

Lidl Srbija

Inspektori proizvodnje

Inspektori proveravaju obradu tekstilnih proizvoda na licu mesta u proizvodnji.

Lidl Srbija

Nezavisni instituti

Naše proizvode testiraju, optimizuju i sertifikuju internacionalni instituti kao što je Hohenstein.

Lidl Srbija

Interno obezbeđenje kvaliteta

U Lidlu uvek vodimo računa o kvalitetu kroz sve interne procese razvoja i proizvodnje.

Kao deo naših procesa obezbeđivanja kvaliteta, oslanjamo se na kompetentna partnerstva. Sarađujemo sa različitim nezavisnim institutima za ispitivanje u pogledu optimizacije, ispitivanja i sertifikacije Lidl tekstilnih proizvoda. Naši potrošači mogu prepoznati sertifikovane proizvode po odgovarajućim oznakama proizvoda kao što su GOTS ili oznaka Cotton made in Africa. Oni omogućavaju transparentnu i verodostojnu komunikaciju. Na prvi pogled je vidljivo koje aspekte kvaliteta pojedini tekstilni proizvodi Lidl brendova ispunjavaju: bilo da je u pitaju doslednost u celoj kolekciji ili da tekstil ne sadrži štetne materije.