U KRUŠEVCU OTVORENA VRATA DRUGE LIDL PRODAVNICE

Još jedna, druga po redu Lidl prodavnica u Kruševcu, otvorena je jutros na adresi Jug Bogdanova 23 u prisustvu gradonačelnice Jasmine Parulović i predstavnika kompanije. Nakon svečanog presecanja vrpce, tačno u 8 časova, prvi potrošači su, dobili priliku da se iskuse jedinstven užitak kupovine u drugoj kruševačkoj Lidl prodavnici.

04.11.2021 12:10:00 | Nova Pazova

„Osećamo jednaku odgovornost da vrhunskom uslugom i raznovrsnim asortimanom po odličnim redovnim i akcijskim cenama steknemo poverenje novih potrošača. Tim kolega u Jug Bogdanovoj je spreman da i od ovog Lidla napravi mesto u kojem će Kruševljani rado pazariti i redovno se vraćati“, izjavila je Jasmina Šrndić, Korporativne komunikacije Lidl Srbija.

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Parulović izrazila je zadovoljstvo činjenicom da je ova kompanija  odlučila da proširi poslovanje u ovom gradu:

„Lidl je radom prvog objekta i pažljivo odabranim proizvodima domaćih i stranih dobavljača, zadobio poverenje naših sugrađana. Iskreno se nadam da će i u budućnosti Lidl nastaviti da pruža povoljnu kupovinu, kao i prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih“, izjavila je Parulović.

Posebnu pažnju potrošača privukao je Deluxe asortiman proizvoda, koji je od danas u ponudi, a čine ga artikali nesvakidašnjih ukusa i elegantnog pakovanja, koji su po pristupačnoj ceni idealni za prazničnu trpezu. Deluxe asortiman obuhvata različite vrste sireva i pršuta, pasti, maslinovih i ulja bundeve i aromatičnih dodataka jelima. Pored toga, tu su i inspirišuće poslastice, spremne da se odmah posluže, poput krem brulea, čokoladnih profiterola ili čokoladnih kremova iz ove ograničene serije.

Kao i prilikom svakom otvaranja, Lidl se i ovoga puta pobrinuo da doprinese razvoju lokalne privrede, pa je tako glavni izvođač radova firma iz Kruševca. Osim toga, Lidl Srbija je povodom otvaranja pripremila i posebno iznenađenje za novorođene bebe u Kruševcu  – „Bebinu čarobnu kutiju“.  U okviru projekta „Taši-taši“, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Kruševca, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 4. do 12. novembra, u porodilištu Opšte bolnice Kruševac, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Radno vreme Lidl prodavnice je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji, uz povećanu kontrolu poštovanja epidemioloških mera, te se mole svi potrošači da nose maske i poštuju instrukcije kovid redara.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (20.79 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više