DOBRO DOŠLI U ČETVRTI NOVOSADSKI LIDL!

Novosađani su dobili četvrtu Lidl prodavnicu, koja je jutros otvorila svoja vrata komšijama na adresi Futoški put 48 u naselju Satelit. Početak rada novog Lidla u ovom gradu tradicionalno je obeležen ceremonijom presecanja vrpce rukovodilaca prodavnice.

12.08.2021 12:00:00 | Nova Pazova

„Otvaranje nove prodavnice u Novom Sadu rezultat je velikog poverenja koje su nam stanovnici ovog grada do sada poklonili. Verujemo da će pored svakodnevne ponude Lidlovih proizvoda visokog kvaliteta po povoljnim cenama, naši potrošači uživati i u uređenom kutku na otvorenom, koji je napravljen u hladu drveta Atlaskog kedra starog 80 godina“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Tokom procesa izgradnje, posebna pažnja posvećena je tome da se prodavnica u ulici Futoški put isprojektuje tako da stablo kedra, visoko preko 18 metara, bude sačuvano kao svojevrstan spomenik prirode.

Povodom otvaranja, Lidl timu se nakon završenih obuka za rad pridružilo 25-oro novih koleginica i kolega. Njih očekuje, pored ostalog, konkurentna zarada, petodnevna radna nedelja sa plaćenim svakim minutom rada i privatno zdravstveno osiguranje.

Novi Lidl je za komšije pripremio bogatu ponudu pažljivo odabranog stalnog asortimana sa više od 1.800 proizvoda domaćih i stranih dobavljača, a ove nedelje u kratkotrajnoj ponudi su i poznati ukusi Azije, slane i slatke arome koju čine azijske nudle, prolećne rolnice, različiti sosevi, dodaci za tradicionalni wok, sladoledi i voćni dezerti. Takođe, potrošači mogu pronaći i aktuelni školski pribor: pernice sa 31 delom, ergonomske rance sa integrisanom navlakom za zaštitu od kiše, sveske od 34,99 dinara, svetleći globus i još mnogo toga za srećan početak školske godine.

Radno vreme nove Lidl prodavnice u Novom Sadu biće svakog radnog dana od 8-22h.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (655.19 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više