USKORO OTVARANJE LIDLA U SAVA CENTRU

06.11.2023 09:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Nova  Lidl prodavnica u Beogradu, potrošačima će otvoriti svoja vrata u okviru renoviranog Sava Centra, na adresi Milentija Popovića 9, u četvrtak, 16. novembra 2023. godine tačno u 8.00 časova. Prve posetioce Lidl prodavnice u Sava Centru dočekaće posebno dizajniran enterijer i nešto drugačiji raspored kategorija proizvoda, a koji je nastao prilagođavanjem prodavnice prostoru centra „Sava“, koji je pre dve godine proglašen kulturnim dobrom.

Sava Centar je najveći međunarodni kongresni, kulturni i poslovni centar u našoj zemlji, koji je 2021. godine zbog svoje jedinsvene arhitekture i značaja, a na predlog Zavoda za zaštitu spomenika, proglašen kulturnim dobrom, a kompanija Lidl Srbija je uz uvažavanje svih zahteva specifičnog arhitektonsko-urbanističkog koncepta svoju prodavnicu smestila u unutrašnjost šoping dela Sava Centra.

Usled prilagođavanja izgleda naše prodavnice prostoru u kome se nalazimo, Lidl prodavnica u Sava Centru imaće autentičan i drugačiji enterijer od ostalih naših objekata, kao i izmenjen raspored kategorija proizvoda, ali će potrošačima ponuditi pun Lidl asortiman i veličinu prodajnog prostora na koji su navikli i koji je standard za Lidl u Srbiji“,  kaže Jasmina Šrndić, rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Lidl tim će se otvaranjem ove prodavnice proširiti za više od 30 novih kolega, koji će kao i svi zaposleni u Lidlu, imati petodnevnu radnu nedelju i plaćen svaki minut rada, kao i posebne benefite, poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve. Radno vreme prodavnice će biti od 8:00 do 22:00 svim danima u nedelji.

Lidl Srbija, do sada ponosno broji 67 prodavnica širom zemlje, a sa ovim novim dodatkom nastavlja svoju ekspanziju i širenje kako bi omogućila svim potrošačima da uživaju u pažljivo odabranom asortimanu.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (21.35 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više