LIDL DOLAZI U SENTU

27.02.2023 10:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Od 9. marta, građani Sente imaće priliku da svakodnevno uživaju u jedinstvenom iskustvu kupovine u diskontu najmodernijeg tipa – prva Lidl prodavnica biće otvorena na adresi Petefi Šandora 45, tačno u 8:00 časova.

„Prodavnica u Senti je prva Lidl prodavnica koju otvaramo u ovoj godini, zbog čega nam je ona posebna. Tim od više od 25 novih kolega privodi kraju pripreme i sa nestrpljenjem iščekuje svoje prve potrošače“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Pri samoj izgradnji prodavnice, u kojoj je učestvovalo oko 20 domaćih podizvođača, na urbanističkom planu je ostvarena odlična saradnja sa predstavnicima lokalne vlasti, kako bi se i parcela i šire okruženje razvili i prilagodili budućoj nameni. Takođe, Lidl Srbija se postarao da finansira i uredi deo obližnje pešačke staze.

Pored brze i jednostavne kupovine i pažljivo odabranog asortimana sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, Lidl donosi i druge zanimljivosti za svoje potrošače. To su tematske nedelje koje donose proizvode iz različitih delova sveta poput Španije, Grčke, Azije i sl, kao i Deluxe i Favorina linija ekskluzivnih proizvoda povodom predstojećih praznika. Senćane očekuje i „Lidl Plus“ aplikacija koja im pruža mogućnost da postanu deo Lidlovog programa lojalnosti i tako ostvare brojne pogodnosti u vidu dodatnih ušteda.

Za sve mame koje se porode u Opštoj bolnici Sente u nedelji nakon otvaranja Lidla u ovom gradu, tačnije od 9. do 16. marta, Lidl je obezbedio i posebne pakete pod nazivom „Bebina čarobna kutija“, sa proizvodima za mame i njihove mališane.

Nova Lidl prodavnica u Senti broji preko 25 novih zaposlenih koje očekuje moderno radno okruženje, petodnevna radna nedelja i plaćen svaki minut rada. Podsećamo da je Lidl svim svojim zaposlenima uz februarsku platu obezbedio bonus u iznosu od 50% zarade i da je najavio povećanje plate svim zaposlenima od marta, što za prodavce znači povećanje u iznosu od oko 10%. Kompanija će se postarati da i dalje omogućava privlačne uslove za svoje zaposlene, zbog čega je u više navrata dobijao i prestižne sertifikate, od kojih je prestižno priznanje „Top Employer“, sa sobom poneo već treću godinu za redom.

Preuzmi (989.13 KB)