KRALJEVO DOBIJA SVOJU PRVU LIDL PRODAVNICU

27.11.2023 10:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Nakon dugog iščekivanja, Kraljevo dobija svoju prvu Lidl prodavnicu. U četvrtak 7. decembra na adresi Karađorđeva 153, sa početkom u 8 časova, stanovnici ovog grada će po prvi put imati priliku da u svom komšiluku pazare neke od proizvoda iz Lidlovog pažljivo odabranog asortimana. Jedinstveno iskustvo kupovine, sa najboljim odnosom cene i kvaliteta proizvoda, koje pruža jedini moderni diskontni lanac u Srbiji, postaće svakodnevica za mnoge Kraljevčane.

Prošlo je pet godina od kada smo potrošačima otvorili vrata naše prve prodavnice u Srbiji, a sada je, došao trenutak da i Kraljevčanima približimo kupovinu u Lidlu. Takođe, ovim povodom smo tradicionalno pripremili i iznenađenje za sve nove mame u Kraljevu“, izjavila je Jasmina Šrndić rukovodilac Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Kompanija Lidl Srbija je povodom otvaranja prve prodavnice u Kraljevu obezbedila svim majkama koje se porode u Opštoj bolnici "Studenica" Kraljevo u periodu od 7. do 13. decembra „Bebinu čarobnu kutiju“, paket proizvoda za mame i bebe za ugodnije prve dane roditeljstva.

Novi Lidl tim prodavnice u Kraljevu čini oko 30 zaposlenih, za koje će Lidl radni kolektiv biti bogatiji, a biće im garantovani svi benefiti, kao i ostalim zaposlenima u kompaniji. Neki od najvažnijih po kojima je Lidl postao prepoznatljiv na tržištu rada su privatno zdravstveno osiguranje pod jednakim uslovima za sve i plaćanje svakog minuta prekovremenog rada.

Sama prodavnica, u arhitektonskom smislu, prati najmodernije standarde izgradnje na kojima je radilo oko 20 domaćih firmi izvođača radova. Osim što garantuje laku orijentaciju po segmentima, preglednost rafova, laku mobilnost i mimoilaženje sa kolicima iz suprotnog smera, zadovoljava i uslove održivog poslovanja, kroz implementaciju savremenih rešenja zelenih politika sa ciljem uštede energetskih resursa.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (169.01 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više