OTVORENA NOVA LIDL PRODAVNICA U OBRENOVCU

06.04.2023 06:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Jutros je na adresi Kralja Aleksandra I 159, u sklopu Retail parka Nest, otvorena nova Lidl prodavnica, druga u opštini Obrenovac. Kompanija Lidl Srbija dostigla je broj od ukupno 67 otvorenih prodavnica na teritoriji Srbije, a najavljeno je i dalje širenje mreže u drugoj polovini godine.

Sa novom prodavnicom Lidl tim je dobio pojačanje od 25 novih kolega, a ovaj deo Obrenovca, kao i svi koji posećuju obližnje izletište Zabran – odlično mesto kupovine. Trenutno je aktuelna praznična ponuda inspirisana Uskrsom, a potrošače, pored redovno povoljnih Lidl cena, očekuju mnoga sniženja i popusti“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Kroz brend ekskluzivnih Deluxe proizvoda Lidl nudi specifične ukuse poput testenine sa tartufima i autentičnih umaka, dok Favorina asortiman obiluje uskršnjim motivima prikazanim kroz simpatične čokoladne figure jaja, zečeva i drugih životinja.

Svim zaposlenima u prodavnici u Obrenovcu, Lidl – jedan od omiljenih poslodavaca u Srbiji,  garantuje plaćanje svakog minuta rada, pet radnih dana tokom nedelje, kao i privatno zdravstveno osiguranje. Lidl Srbija je svim svojim zaposlenima pored nedavnog bonusa uz februarsku platu u iznosu od 50% zarade, obezbedio i povećanje plate od marta, što za prodavce znači povećanje u iznosu od oko 10%.

Ova Lidl prodavnica biće otvorena svakog dana u nedelji, od 8 do 21 časova.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (1.34 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više