„THE FRESH HEADS“ KLIKERI ZA POTPUNU KOLEKCIJU

07.11.2022 15:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Svi kolekcionari Lidlovih "The Fresh Heads“ klikera će za vikend 12. i 13. novembra na jednostavan i brz način moći da dođu do primeraka koji im fale za kompletiranje albuma. Putem menjaže na više lokacija, u Kragujevcu, Nišu, Užicu, kao i u Beogradu skupljači svih starosnih doba moći će da u zamenu za duplikat pronađu neki od 24 klikera. Dodatno, Lidl Srbija će svakom kolekcionaru kome nedostaje poslednji kliker u kolekciji obezbediti i tog člana „The Fresh Heads“ družine.

Subota

12. novembar

Nedelja

13. novembar

Kragujevac, Lidl Save Kovačevića

Niš, Lidl Vizantijski bulevar

Užice, Lidl Norveških interniraca

10-22h

Beograd, Ušće Shopping mall

10-22h

Beograd, Delta Shopping mall

Ispred naznačenih Lidl prodavnica, ispod postavljene pagode, nalaziće se predviđen prostor za igru, gde će pored menjanja svi kolekcionari u prijatnom i porodičnom ambijentu moći da ukrste svoje omiljene klikere.

Ovo će biti drugi vikend po redu da se ovaj tip menjanja organizuje nakon što su protekle subote i nedelje, Beograđani, Novosađani i Subotičani već imali priliku da upotpune svoje albume.

Podsećamo, kompanija Lidl Srbija je početkom oktobra lansirala „The Fresh Heads“ klikere, pri čemu za svakih 1.700 dinara na računu Lidl poklanja jedan kliker, uz mogućnost dodatne kupovine još jednog u iznosu od po 49,99 dinara.

Preuzmi (1.02 MB)