POMOĆ BUDŽETU: LIDL ZAMRZAVA CENE 50 PROIZVODA

17.11.2022 12:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Lidl je u svojoj ponudi izdvojio 50 artikala čije će redovne cene biti „zamrznute“ do 1. februara naredne godine. To znači da cene ovih proizvoda iz gotovo svih kategorija u Lidlu u naredna dva i po meseca mogu biti samo niže, čime ovaj savremeni diskontni lanac garantuje još povoljniju prazničnu kupovinu.

Među odabranim proizvodima iz različitih kategorija proizvoda, biće „zamrznuta“ i cena kilograma belog krompira na ne više od 84,99 dinara, svežeg mleka Lidl brenda Pilos od litar i po na 179,99 dinara, kilograma pirinča na 129,99, a kilograma zamrznutog graška na 199,99 dinara. Uz pomenute, cene koje mogu biti samo niže od navedenih mogu se naći i u segmentima svežeg voća i povrća, mesa, mlečnih i suhomesnatih proizvoda, odnosno većine kvalitetnih prehrambenih namirnica koje se nalaze u standardnim potrošačkim korpama.

Na ovaj način, pored toga što uvek nudi asortiman namirnica po najboljem odnosu cene i kvaliteta, ovim potezom Lidl dodatno brine o svojim potrošačima u cilju obezbeđivanja povoljnije kupovine. Široka ponuda proizvoda „zamrznutih“ cena biće dostupna od 17. novembra do početka februara, baš u vreme praznika kada je povećana potrošnja i kada je potrošačima najpotrebnija podrška kućnog budžeta. Savremeni diskont Lidl je najbolji izbor za sve one koji traže način da uštede, a svi proizvodi čije su cene „zamrznute“ i mogu biti samo niže mogu se pronaći na sajtu kompanije www.lidl.rs.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (1.05 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više