POŽELELA DELUXE ŽELJU – OD LIDLA DOBILA BMW

29.12.2022 13:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Izvlačenjem srećnih dobitnika, završena je „Poželi Deluxe želju” nagradna igra kompanije Lidl Srbija  i podeljeno je 27 vrednih nagrada. Glavna nagrada, BMW 318, otišla je u ruke Doris Đurite iz Subotice. 

Potrošači su osvojili nagrade: deset Apple S8 satova, osam iPad Air5 tableta, pet Iphone-a 14, tri Smart Samsung televizora, a najvredniju nagradu, automobil BMW 318, je osvojila Subotičanka. Dvadesetsedmogodišnjoj Doris Đurita su svečano uručeni ključevi novog automobila ispred prodavnice u kojoj je obavila srećnu kupovinu, na adresi Beogradski put 115V, u Subotici.

„Volim Lidl i rado odlazim u kupovinu, jer uvek nađem nešto za sebe i svoju porodicu. Deluxe asortiman mi je jedan od najlepših poklona za praznike, svojim elegantnim izgledom i odličnim ukusom daju posebnu čar mojoj trpezi, a moram posebno da preporučim tople čokolade i hrskavo voće koje me je i dovelo do glavne nagrade, pa mi je sada još draže“, izjavila je Doris Đurita, srećna dobitnica glavne „Poželi Deluxe želju“ nagrade.  

„Ponosni smo na činjenicu da se veliki broj potrošača odazvao „Poželi Deluxe želju” nagradnoj igri, u okviru koje su bili u prilici da pronađu savršen proizvod za prazničnu trpezu Deluxe brenda i u isto vreme potencijalno osvoje i ostvare svoju novogodišnju želju uz Lidl“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija Lidl Srbija.

Nagradna igra u Lidlu trajala je od 10. novembra do 21. decembra. Pravo na učešće imali su svi potrošači, koji su ostvarili kupovinu u vrednosti od 1.700 dinara, a pri istoj su se opredelili za bar jedan proizvod iz Lidlovog odabranog, sezonskog Deluxe asortimana. 

Podsećamo, sezonski Lidl Deluxe asortiman proizvoda, prepoznatljiv po elegantnoj, crnoj ambalaži, svim potrošačima nudi raznovrsne i luksuzne proizvode vrhunskog kvaliteta koji će nesumnjivo zadovoljiti svačije gastronomkse potrebe, naročito u prazničnim danima.

Spisak dobitnika svih nagrada „Poželi Deluxe želju“ nagradne igre može se pronaći na sajtu kompanije: Poželi Deluxe želju - www.lidl.rs. 
 

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (693.34 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više