Nova Lidl prodavnica na Limanu IV

07.04.2022 08:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija_Novi Sad

Na adresi Ive Andrića 16, svečanim presecanjem vrpce otvorena su vrata pete po redu Lidl prodavnice u Novom Sadu, koja je od 8 već dočekala svoje prve potrošače. Jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, od danas je dostupan svima koji žive i borave na Limanu IV, jednom od najzelenijih delova ovog grada.

Jedinstvena u Novom Sadu, nova Lidl prodavnica poseduje zatvorenu garažu u prizemlju, dok se prodajni prostor od 1.400 metara kvadratnih nalazi na spratu iznad. Potrošači u ovoj prodavnici imaju na raspolaganju preko 100 parking mesta, a tokom izgradnje angažovano je preko 30 domaćih firmi.

Za potrošače u novoj prodavnici obezbeđene su otvaračke cene, sa popustima i do 40%. U susret najradosnijem prazniku, u ponudi je i slatki Favorina uskršnji asortiman, kog čine uskršnji kolač sa čokoladnim punjenjem, mešavina uskršnjih žele figura, kao i čokoladne lizalice i drugi šareni slatkiši. Novosađani će u svom gradu, pored redovnog asortimana, imati prilike i da uživaju u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, poput onih inspirisanih grčkom, francuskom i italijanskom kuhinjom.

Novi Lidl tim, kog čini oko 50 kolega, danas je sa ushićenjem dočekao i uslužio svoje sugrađane i komšije. Spremni smo da i od ove Lidl prodavnice napravimo mesto u kojem Novosađani rado kupuju i kome se redovno vraćaju”, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Nedavno je kompanija Lidl Srbija uvela i Lidl Plus aplikaciju za svoje potrošače, program lojalnosti koji su oni brzo zavoleli, što potvrđuje više od 500.000 korisnika aplikacije. Da su potrebe potrošača fokus poslovanja ove kompanije, pokazuje činjenica da je ova kompanija ubrzo zatim uvela i besplatnu Wi Fi mrežu u svim svojim prodavnicama širom Srbije. Ime mreže na koju svi potrošači potpuno besplatno mogu da se povežu je Welcome@lidl, a internet je moguće koristiti sa bilo kog uređaja bez bilo kakvih naknada.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (2.77 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više