OTVORENA PRVA LIDL PRODAVNICA U NEGOTINU

03.11.2022 08:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Lidl prodavnica u Negotinu, na adresi Koste Todorovića 1A, otvorena je danas simboličnim presecanjem vrpce od strane predstavnika kompanije Lidl Srbija i predsednika opštine Vladimira Veličkovića. Veliki broj stanovnika Negotina od danas može da uživa u jednostavnoj i brzoj kupovini proizvoda iz Lidlovog pažljivo odabranog asortimana.

Pored prodavnice u Negotinu u isto vreme otvorena je i prva Lidl prodavnica u Prokuplju, pa sada ovaj diskontni lanac u Srbiji broji ukupno 65 prodavnica. Moderan izgled prodavnice, prostrani parking sa više od 100 mesta već su prepoznatljivi za ovaj diskontni lanac u Srbiji, a posebno najbolji odnos cene i kvaliteta proizvoda koje nude.

Danas je Negotin dobio svoju prvu Lidl prodavnicu. Verujemo da će Lidl postati omiljeno mesto za kupovinu brojnim Negotincima, ali i ljudima iz šire okoline.“, izjavila je Jovana Majstorović, ispred Korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Nova Lidlova prodavnica zadovoljava sve najmodernije kriterijume kada je gradnja u pitanju i zapošljava više od 35 radnika, koji su dobili adekvatnu obuku i konkurente uslove rada, gde pored svakog plaćenog minuta rada, petodnevne radne nedelje postoji i veliki broj benefita, poput privatnog zdravstvenog osiguranja za sve zaposlene pod jednakim uslovima.

Drago mi je što je naš grad otvaranjem ovog objekta postao deo velike porodice gradova i opština u kojima posluje trgovinski lanac Lidl. Negotin je ovom investicijom dobio savremeni trgovinski prostor koji će doprineti boljem snabdevanju i kvalitetnijoj kupovini, a 38 naših sugrađana je dobilo posao i čestitam im na tome. Zahvaljujem kompaniji Lidl na ostvarenju želje mnogih Negotinaca koji više neće morati da putuju u druge gradove kako bi obavili kupovinu, i želim dugo i uspešno poslovanje u Negotinu“, izjavio je predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković.

Dodatnu pažnju javnosti privukla je i kampanja koju Lidl sprovodi u želji da osujeti bahate vozače da nepropisno zauzimaju parking mesta za osobe sa invaliditetom. Na parkingu se mogu videti table sa ispisom „Hoćeš da menjamo mesta? Pomeri se s mesta“. Projekat je nastao u partnerstvu sa Nacionalnom organizacijom osoba sa invaliditetom Srbije - NOOIS i usmeren je na podizanje svesti o svakodnevnim izazovima sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom, a koji mogu da se spreče većom pažnjom naših sugrađana.

Povodom otvaranja, Lidl je obezbedio i posebne pakete „Bebina čarobna kutija“ koji su podrška za sve mame iz Negotina koje se porode u Zdravstvenom centru Negotin, u nedelji nakon otvaranja Lidla u ovom gradu, tačnije od 3. do 10. novembra.

Radno vreme prodavnice u Negotinu je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (24.56 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više