PRVA LIDL PRODAVNICA U NEGOTINU

24.10.2022 12:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Svi stanovnici Negotina će od 3. novembra biti u prilici da posete prvu Lidl prodavnicu u njihovom gradu i dožive jedinstveno iskustvo kupovine kakvo pruža samo najmoderniji prodajni lanac. Otvaranje Lidl prodavnice je u 8 časova ujutru, na adresi Koste Todorovića 1A , gde će više od 1.800 proizvoda iz pažljivo odabranog asortimana, dočekati prve potrošače.

„Sa nestrpljenjem očekujemo otvaranje prve prodavnice u Negotinu, gde smo proširili Lidl tim zaposlenih sa novih 35 kolega. Oni trenutno prolaze kroz završnu fazu obuke za rad, a očekuje ih moderno radno okruženje, plaćen svaki minut rada, kao i brojni benefiti, poput privatnog zdravstvenog osiguranja“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Prodavnica izgrađena po najmodernijim arhitektonskim zahtevima u saradnji sa 12 domaćih izvođačkih kompanija, sa sada već poznatim izgledom i prostranim parkingom za sve posetioce, garantuje isto toliko prepoznatljiv i prijatan ambijent kada se u njega kroči. Prostrani prolazi između rafova raznovrsnog asortimana proizvoda, kako domaćeg tako i stranog porekla, omogućavaju nesmetano kretanje po prodavnici, dok brze kase sprečavaju velike redove i gužve.

Za ugodniju i lepšu sredinu svojih komšija, Lidl se postarao da uredi okolinu.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (437.13 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više