SUBOTICA USKORO DOBIJA I SVOJU DRUGU LIDL PRODAVNICU

29.08.2022 12:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Zbog velikog interesovanja, 8. septembra otvara se druga Lidl prodavnica u Subotici. Na adresi Beogradski put 115v, svakog dana od 8 do 22 časa, potrošači će imati priliku da izaberu svoje favorite među više od 1.800 proizvoda iz Lidlovog asortimana sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

Glavne radove na izgradnji prve Lidl prodavnice u Subotici izvodila je srpska firma, zajedno sa još oko 25 domaćih podizvođača. 

„Poverenje Subotičana koje nam je pruženo doprinelo je tome da izgradimo drugu Lidl prodavnicu u ovom gradu. Upravo zato, sa velikom pažnjom pristupamo završnim pripremama, pune se rafovi i sa nestrpljenjem brojimo dane do otvaranja“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Otvaranjem prodavnice u Subotici, Lidl tim će se proširiti za više od 45 novih članova koji trenutno prolaze kroz završnu fazu obuke za rad i koje očekuje moderno radno okruženje, petodnevna radna nedelja i plaćen svaki prekovremeni minut rada. Podsećanja radi, kompanija Lidl Srbija je nedavno otvaranjem svog drugog Logističkog centra u Lapovu obezbedila 250 novih radnih mesta, te Lidl tim u Srbiji sada čini više od 3.000 zaposlenih.

U znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, kompanija Lidl Srbija je povodom otvaranja pripremila i posebno iznenađenje za novorođene bebe u Subotici  – „Bebinu čarobnu kutiju“.  U okviru projekta „Taši-taši“, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Subotice, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 8. do 15. septembra, u porodilištu Opšte bolnice Subotica, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Građani Subotice će u svom gradu, na još jednoj lokaciji, pored redovnog asortimana, uživati i u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, poput onih inspirisanih italijanskom, francuskom i azijskom kuhinjom. Takođe, Lidl će povodom otvaranja nove prodavnice obezbediti specijalne akcije sa popustima i do 36%.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (884.9 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više