LIDL PRODAVNICA OD SADA I U PROKUPLJU

24.10.2022 12:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Na adresi Vuka Stefanovića Karadžića 1A u Prokuplju 3. novembra, od 8 časova biće otvorena prva Lidl prodavnica u ovom gradu. Svi Prokupčani će po biti u mogućnosti da kupuju proizvode iz širokog asortimana koji Lidl Srbija nudi. Takođe, izgradnja prodavnice doprinela je gradu Prokuplju infrastrukturnim izmenama koje su pokrenute u saradnji sa gradom.

Prodavnica u Prokuplju će biti 65. Lidl prodavnica po redu u Srbiji, modernog spoljnog izgleda, sa prostranim i besplatnim parking prostorom za sve potrošače, koji broji više od 100 mesta. Unutrašnjost prodavnice omogućava jednostavnu i brzu kupovinu, jer prostrani prolazi između rafova omogućavaju nesmetano kretanje po prodavnici, dok brze kase sprečavaju velike redove i gužve. Kao i u svim Lidl prodavnicama, pored prehrambenih proizvoda, poput uvek svežeg voća i povrća, mirisnog peciva iz Lidlove pekare, i ovde će u ponuditi biti i neprehrambeni proizvodi, koji prate sezonu i menjaju se iz nedelje u nedelju.

„Posebno smo ponosni na to što smo proširili Lidl tim zaposlenih sa novih 35 kolega. Oni trenutno prolaze kroz završnu fazu obuke za rad, a očekuje ih moderno radno okruženje, plaćen svaki minut rada, kao i brojni benefiti, poput privatnog zdravstvenog osiguranja“, izjavila je Jasmina Šrndić ispred Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (552.61 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više