Lidl od danas i u AVA Shopping Parku

09.06.2022 08:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Na adresi Astrid Lindgren 19, u okviru AVA Shopping Parka, svečanim presecanjem vrpce tačno u 8 časova otvorena su vrata 61. Lidl prodavnice u Srbiji. Jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, od danas je dostupan Lidlovim potrošačima na specifičnoj lokaciji u neposrednoj blizini robne kuće Ikea i autoputa Beograd-Niš.

„Sa novom, 18. po redu Lidl prodavnicom u Beogradu,  korak smo bliže ka tome da svim beograđanima obezbedimo brzu i jednostavnu kupovinu u njihovom okruženju. Od danas, potrošači će imati priliku da kupuju na novoj lokaciji gde će ih rado dočekati tim od oko 30 novozaposlenih kolega“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Prve potrošače u prodavnici pri AVA Shopping Parku dočekala je pažljivo odabrana ponuda sa više od 1.800 proizvoda i otvaračke cene sa popustima i do 35%, među kojima su se istakli sveži ćevapi, čoko krofne, kao i lubenice koje predstavljaju pravo osveženje u toplim danima. Radno vreme Lidla u AVA parku je od 8 do 21 čas svakog dana u nedelji.

Dodatno, Lidlovi potrošači koristeći Lidl Plus aplikaciju ove nedelje mogu uštedeti i više od 640 dinara preko Lidl kupona i ponuda, pored drugih benefita koje ova aplikacija nudi. Da su potrebe potrošača fokus poslovanja Lidla pokazuje činjenica da je ova kompanija uvela i besplatnu Wi - Fi internet mrežu u sve prodavnice čime se ostvaruje i mogućnost da svi potrošači nesmetano koriste Lidl Plus aplikaciju za vreme kupovine.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (1.46 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više