Lazarevac uskoro dobija svoju prvu Lidl prodavnicu

Lazarevac uskoro dobija svoju prvu Lidl prodavnicu

14.03.2022 11:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Kompanija Lidl Srbija 24. marta otvoriće vrata svoje prve prodavnice u opštini Lazarevac, na adresi Vladike Nikolaja Velimirovića 2. Za samo 10 dana stanovnici ovog dela Šumadijske Kolubare imaće priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine u Lidlu i da uživaju u pažljivo odabranom asortimanu koji čini više od 1.800 proizvoda.

Kompanija Lidl Srbija je i ovaj put za izgradnju svoje prodavnice angažovala za glavnog izvođača radova srpsku firmu i oko 20 domaćih podizvođača.

Lidl tim će se otvaranjem prodavnice u Lazarevcu proširiti za više od 25 novih kolega koji trenutno prolaze kroz završnu fazu obuke za rad i koje očekuje moderno radno okruženje, petodnevna radna nedelja i plaćen svaki minut rada. Podsećanja radi, kompanija Lidl Srbija je nedavno raspisala konkurs za čak 150 novih zaposlenih u budućem Logističkom centru u Lapovu, a od 1. marta povećala je i zarade svojim zaposlenima na svim nivoima.

Da Lazarevčani mogu da očekuju sve novitete koje Lidl donosi, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović: „Potrošači će imati priliku da u svom gradu isprobaju i novu „Lidl Plus“ aplikaciju koja im pruža mogućnost da postanu deo Lidlovog programa lojalnosti i tako ostvare brojne pogodnosti kao što su to dodatne uštede, personalizovani Kuponi, ali i da kroz digitalni letak istražuju akcijske ponude.“

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (1000.48 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više