Ćuprija uskoro dobija prvi Lidl

27.04.2022 11:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Na adresi Cara Lazara 82, kompanija Lidl Srbija će 5. maja tačno u 8 časova otvoriti vrata svoje prve prodavnice u Ćupriji. Pored toga što će Ćupričani dobiti priliku da u svom gradu uživaju u najboljem odnosu cene i kvaliteta, ovo otvaranje Lidlu donosi dostizanje dve važne brojke u razvoju  maloprodajne mreže u Srbiji: 60. prodavnicu u 35 gradova. 

I ovog puta, glavne radove na izgradnji prve Lidl prodavnice u Ćupriji izvodila je srpska firma, zajedno sa još oko 20 domaćih podizvođača. Osim toga, kompanija Lidl Srbija je u znak podrške lokalnoj zajednici rešila da doprinese i boljitku kvaliteta života stanovnika Ćuprije, te je učestvovala u rekonstrukciji ulice ispred prve Lidl prodavnice u ovom gradu, sprovođenjem asfaltiranja i izgradnjom trotoara.

„Daćemo sve od sebe da zaslužimo poverenje sugrađana i sa prijatnim uzbuđenjem iščekujemo otvaranje. U toku su finalne pripreme, pakovanje robe i edukacije – i brojimo sitno do dana kada ćemo po prvi put susresti potrošače na ovom mestu, uvereni da će nam se, zbog ponude, cena i ljubaznosti, stalno vraćati”, izjavio je rukovodilac Lidl prodavnice u Ćupriji, Goran Grujić.

Lidl će povodom otvaranja nove prodavnice obezbediti specijalne akcije sa popustima i do 40%, a na policama prve Lidl prodavnice u Ćupriji naći će se više od 1.800 proizvoda. Celokupan asortiman koji se može naći na rafovima, prilagođen je potrebama i željama potrošača.

Pored sjajne ponude prehrambenih i drugih proizvoda, kompanija Lidl Srbija je povodom otvaranja pripremila i posebno iznenađenje za novorođene bebe i njihove mame u Ćupriji – „Bebinu čarobnu kutiju“.  U okviru projekta „Taši-taši“, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Ćuprije, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidl prodavnice, u porodilištu Opšte bolnice Ćuprija, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Radno vreme Lidl prodavnice po otvaranju biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (508.58 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više