VALJEVCI DOBILI SVOJU LIDL PRODAVNICU

Prva Lidl prodavnica u Valjevu otvorena je jutros na adresi Pop Lukina 45, kada su, nakon svečanog presecanja vrpce od strane predstavnika Lidla i gradonačelnika Lazara Gojkovića, prvi potrošači uplovili u jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta.

07.10.2021 09:00:00 | Nova Pazova

Sudeći po broju predloga da se otvorimo prodavnicu u ovom gradu, sigurna sam da Valjevci već poznaju Lidl, i  da, samim tim, imaju visoka očekivanja od nas. Prvi zadatak smo ispunili otvorivši vrata za potrošače, a svakog narednog dana radićemo na tome da opravdamo ukazano poverenje i učinimo ovaj Lidl njihovim omiljenim mestom za kupovinu”, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Gradonačelnik Lazar Gojković istakao je da je da je otvaranje Lidla dobra vest za ovaj grad, pre svega zbog novih radnih mesta za Valjevce:

O Lidlu se sve zna i on je najbolji pokazatelj da su privreda jedne zemlje i grada dostigli nivo da prate potrošačke potrebe stanovništva. Ovom prilikom moram da čestitam na uspešnom poslovanju i domaćim trgovinskim lancima, koji godinama kvalitetno snabdevaju naše potrošače. Otvaranje Lidla u Valjevu je značajno najpre zbog toga što je posao dobilo 35 naših sugrađana, a takođe, dolazi vreme kada poslodavci sve više cene i plaćaju kvalitetne radnike, tako da početak rada još jednog modernog prodajnog objekta ide u prilog svima“, istakao je Gojković i poručio da je lokalna samouprava pouzdan partner domaćim i stranim investitorima.

Otvaranjem Lidl prodavnice u Valjevu, ukupan broj prodavnica ove kompanije u Srbiji porastao je na 54, a kao i do sada, Lidl se potrudio da unapredi zajednicu u kojoj posluje, ovoga puta uredivši raskrsnicu ulica Pop Lukine i Vladike Nikolaja koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Kompanija Lidl je, u saradnji sa Gradom Valjevom, sa ciljem ozelenjavanja kraja, zasadila i više od 60 stabala drveća iza prodavnice, kao i kod ulaza na parking. Ova stabla nalaze se na parceli Lidl prodavnice i time joj daju jedinstven izgled.

Novootvoreni Lidl u Valjevu, poput ostalih prodavnica ovog lanca, sadrži bogatu ponudu pažljivo odabranog asortimana sa više od 1.800 proizvoda, od kojih više od 600 dolazi od domaćih dobavljača. U stalnoj ponudi mogu se naći proizvodi nedavno predstavljenog Lidlovog brenda S ljubavlju, domaće. Ovaj brend čine proizvodi inspirisani tradicijom, isključivo domaćih dobavljača, poput šumadijskog jogurta sa 4% mlečne masti, knedle sa malinama, domaći uštipci, suhomesnati proizvodi i domaće poslastice u vidu štrudle, vanilica, orasnica i mnogi drugi.

Lidl prodavnica u Valjevu će biti otvorena svakog dana od 08.00 do 22.00 časa. Imajući u vidu epidemiološku situaciju u zemlji, postoji redovna kontrola poštovanja propisanih mera, te se mole svi potrošači da nose maske, drže distancu i slušaju instrukcije kovid redara.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (1.6 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više