DRUGA LIDL PRODAVNICA STIŽE U KRUŠEVAC

KOMPANIJA LIDL SRBIJA OTVARA JOŠ DVE PRODAVNICE 4. NOVEMBRA

25.10.2021 13:00:00 | Nova Pazova

Zahvaljujući poverenju koje su Kruševljani poklonili Lidlu, ovaj savremeni diskont otvoriće 4. novembra, drugu prodavnicu u ovom gradu, na adresi Jug Bogdanova 23. Istog dana biće otvorena i prva prodavnica u opštini Bačka Palanka, što će ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji povećati na 56.

Kruševljanima će i u novoj Lidl prodavnici već od prvog dana biti ponuđen pažljivo odabran asortiman od oko 1.800 proizvoda u stalnoj ponudi, a od čega više od 600 dolazi od domaćih dobavljača. Od nedavno, Lidl je u asortiman uvrstio i novi brend pod nazivom S ljubavlju, domaće kog čini oko 80 proizvoda inspirisanih tradicijom, isključivo domaćih dobavljača, poput šumadijskog jogurta sa 4% mlečne masti, knedla sa malinama, uštipaka i slično.

U izgradnji druge prodavnice u Kruševcu učestvovalo je oko 20 podizvođača, sve domaće firme, dok je glavni izvođač radova iz Kruševca.

„Sa novom prodavnicom bićemo bliži još većem broju Kruševljana, kojima želimo da, kao savremeni diskont, pružimo drugačije i bolje iskustvo kupovine. To su pre svega brze kase i veliki prolazi između rafova, asortiman neprehrambenih proizvoda, prostran i besplatan parking, kao i tematske nedelje u kojima se upoznajemo sa ukusima inspirisanim internacionalnim kuhinjama. Zajedno sa 25 novih kolega prolazimo poslednje pripreme tako da sve potrošače od 4. novembra, dočeka jedinstvena ponuda Lidl brendova na koju su navikli i u ovoj Lidl prodavnici“, izjavila je Jasmina Šrndić, iz Korporativnih komunikacija Lidla Srbija.

U znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, kompanija Lidl Srbija je povodom otvaranja pripremila i posebno iznenađenje za novorođene bebe u Kruševcu  – „Bebinu čarobnu kutiju“.  U okviru projekta „Taši-taši“, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Kruševca, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 4. do 12. novembra, u porodilištu Opšte bolnice Kruševac, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Radno vreme Lidl prodavnice po otvaranju biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji, uz povećanu kontrolu poštovanja epidemioloških mera, te se mole svi potrošači da nose maske i slušaju instrukcije kovid redara.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (553.25 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više