OTVORENE DVE NOVE LIDL PRODAVNICE – U BEOGRADU I NOVOM SADU

Kompanija Lidl Srbija otvorila je danas dve nove prodavnice, u Beogradu i Novom Sadu, čime je broj prodavnica prvog savremenog diskonta u našoj zemlji porastao na 49. Uz strogo poštovanje propisanih epidemioloških mera, tačno u 08:00 časova, vrata Lidl prodavnica otvorena su u beogradskoj opštini Surčin, u ulici Vojvođanska 101, kao i u Temerinskoj 98a u Novom Sadu.

08.04.2021 09:00:00 | Nova Pazova

Tokom procesa izgradnje prodavnica, na obe lokacije angažovane su domaće firme kao glavni izvođači. Ove firme su radile na objektima zajedno sa još preko 50 domaćih podizvođača radova. Takođe, u Surčinu je Lidl dao novi izgled pešačkoj stazi i kanalu u okolini prodavnice, dok je u Novom Sadu tokom izgradnje uklonjena hladnjača koja je predstavljala opasnost za građane zbog njenog stanja i moguće posledice obrušavanja. Kompanija Lidl Srbija je u svojim novim prodavnicama zaposlila ukupno preko 60 novih kolega.

U trećoj po redu Lidl prodavnici u Novom Sadu i trinaestoj u Beogradu, Lidl potrošačima nudi jedinstven asortiman sa više od 1.800 pažljivo odabranih proizvoda najboljeg odnosa cene i kvaliteta koji su već zavoleli ljudi širom Srbije. Od svežeg voća i povrća sa Lidlove pijace, prehrambenog i neprehrambenog asortimana koji je prošao stroge kontrole kvaliteta, pa sve do mirisne pekare - Lidl Srbija donosi sve što je potrošačima potrebno za svakodnevni život. Ono što ovaj prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji izdvaja jeste jednostavna i veoma brza kupovina, koja potrošačima ostavlja više slobodnog vremena za druge aktivnosti.

Nove Lidl prodavnice biće otvorene za svoje potrošače od ponedeljka do nedelje, trenutno u vremenskom okviru 08-22h.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (1.45 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više