OTVOREN PRVI LIDL U VRANJU

PRVI SAVREMENI DISKONT U SRBIJI NASTAVLJA SA ŠIRENJEM PRODAJNE MREŽE.Dugoočekivana prva Lidl prodavnica u Vranju počela je sa radom jutros u 08:00 časova, na adresi Pariske Komune 20. Presecanjem vrpce na svečanoj ceremoniji predstavnici kompanije Lidl Srbija i zamenica gradonačelnika Vranja Zorica Jović zvanično su otvorili vrata prvog savremenog diskonta u ovom gradu, i građanima Vranja pružili mogućnost da uživaju u pažljivo odabranom asortimanu proizvoda i jedinstvenom iskustvu kupovine.

14.01.2021 12:00:00 | Nova Pazova

Dugoočekivana prva Lidl prodavnica u Vranju počela je sa radom jutros u 08:00 časova, na adresi Pariske Komune 20. Presecanjem vrpce na svečanoj ceremoniji predstavnici kompanije Lidl Srbija i zamenica gradonačelnika Vranja Zorica Jović zvanično su otvorili vrata prvog savremenog diskonta u ovom gradu, i građanima Vranja pružili mogućnost da uživaju u pažljivo odabranom asortimanu proizvoda i jedinstvenom iskustvu kupovine.

Po prvi put u Vranju, potrošači će moći da uživaju u kvalitetnom asortimanu od 1800 pažljivo odabranih proizvoda, među kojima je 400 proizvoda domaćih proizvođača, kao i u povoljnim cenama obezbeđenim za sve posetioce Lidla u Vranju. Pored brige o kvalitetu i svežini proizvoda, od trenutka njihovog osmišljavanja do postavke na police, Lidl svojim potrošačima donosi jedinstveno iskustvo jednostavne i brze kupovine koje su već prepoznali i zavoleli potrošači u 31 gradu širom Srbije.

„Veoma se radujemo što smo od danas u prilici da i građanima Vranja ponudimo ono po čemu smo već postali prepoznatljivi – pažljivo odabrane proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Znamo da su nas Vranjanci dugo čekali, a mi ćemo im se brigom o njihovim potrebama, zajedno sa naših 40 novih kolega sa teritorije grada, odužiti za ovako srdačnu dobrodošlicu“, istakla je Jasmina Šrndić iz tima korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija. Ona je dodala da je dolazak Lidla uspešno realizovan uz pomoć pet domaćih građevinskih kompanija zaduženih za izgradnju objekta, koje je angažovao glavni izvođač radova, i da im se u to ime zahvaljuje na dobroj saradnji.

Zorica Jović poželela je dobrodošlicu kompaniji Lidl Srbija „Želim na početku da se zahvalim našim prijateljima iz kompanije Lidl Srbija, što su prepoznali Grad Vranje kao mesto dobre trgovine. Mi smo sada u grupi od više od 30 srpskih gradova u kojima posluje renomirani nemački lanac, broj 1 u Evropi, sa karakterističnim konceptom kupovine. Još značajnija činjenica je što će u ovom objektu posao naći blizu 40 sugrađana, prvenstveno mlađih ljudi. Imajući u vidu moto kompanije koji glasi „Za bolje sutra“, poželeću našim prijateljima uspešno poslovanje i prijatan boravak u Vranju. Ja mogu da obećam da će lokalna samouprava sa vama uvek imati otvoren, partnerski odnos, u skladu sa našim tradicionalnim južnjačkim gostoprimstvom. Dobrodošli i srećno!“.

Lidl je povodom otvaranja nove prodavnice u saradnji sa kompanijom Apello, u okviru projekta „Taši-taši“ pripremio  paket iznenađenja svim mamama novorođenih beba u Vranju. Naime, sve nove mame čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, u periodu od 14. do 21. januara u porodilištu Zdravstvenog centra Vranje dobiće na poklon „Bebinu čarobnu kutiju“ sa visokokvalitetnim proizvodima za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Podsećamo da je, kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu Srbije, kompanija Lidl Srbija nedavno dobila priznanje „Izvrsnost u izazovima“,  od strane konsultantske kuće SELECTIO, za odgovorno upravljanje krizom izazvanom pandemijom i podršku svojim zaposlenima.

Nova Lidl prodavnica u Vranju biće otvorena za svoje potrošače od ponedeljka do nedelje u vremenskom periodu od 8 do 22 časa, ali radno vreme će u narednom periodu biti usklađeno sa epidemiološkim merama, odnosno radiće do 21h.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (1.06 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više