NIŠLIJE U SEPTEMBRU DOBIJAJU I DRUGI LIDL

Zbog velikog interesovanja Nišlija, 9. septembra otvara se druga Lidl prodavnica u gradu Dušana Radovića, Ivkove slave i Zone Zamfirove. Na adresi Blagoja Parovića 1B, svakog dana od 8 do 22 časa, potrošači će imati priliku da pazare u izboru više od 1.800 proizvoda iz Lidlovog asortimana sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

30.08.2021 12:00:00 | Nova Pazova

Otvaranjem druge Lidl prodavnice u najvećem gradu na jugu Srbije, postajemo bliži još većem broju potrošača kojima želimo da, kao savremeni diskont, pružimo drugačije i bolje iskustvo kupovine. Upravo zato, sa velikom pažnjom pristupamo završnim pripremama, a oko 20 novih kolega sa entuzijazmom privodi kraju obuke za rad“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Ljubazni zaposleni, brze kase i prostran parking samo su neke od specifičnosti Lidla. Osim toga, na policama se nude prepoznatljivi Lidl brendovi među kojima se u letnjim danima posebno ističu proizvodi iz BIO asortimana, poput organskih sokova, slatkiša, ali i voća i povrća. Pored prehrambenog asortimana, posebno atraktivna je i ponuda neprehrambenih proizvoda koja se menja svakog četvrtka, što je prvi dan akcije u ovom diskontu.

Kao i u svakoj Lidl prodavnici u našoj zemlji, i u Nišu zaposleni Lidla imaju pogodne uslove rada: petodnevnu radnu nedelju i plaćanje svakog minuta prekovremenog rada, kao i benefite, poput dopunskog privatnog zdravstvenog osiguranja.

Lid Srbija visoko ceni saradnju sa domaćim preduzećima, pa je i ovoga puta na izgradnji prodavnice angažovala za glavnog izvođača radova srpsku firmu. Dodatno, kao dobar komšija, Lidl je u zoni ulice Blagoja Parovića uredio trotoar i obezbedio oko 40 parking mesta za javnu namenu.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (796.74 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više