NIŠ DOBIO SVOJ DRUGI LIDL!

Danas od 8 časova, u Nišu radi druga Lidl prodavnica, na adresi Blagoja Parovića 1B. Presecanjem vrpce na svečanoj ceremoniji, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je sa predstavnicima Lidla zvanično otvorila vrata još jednog savremenog diskonta u ovom gradu.

09.09.2021 12:00:00 | Nova Pazova

Druga Lidl prodavnica u Nišu, ujedno je i 53. prodavnica ove kompanije u Srbiji. Sve prodavnice karakterišu veliki parkinzi, brze kase i pažljivo odabrana ponuda više od 1.800 proizvoda, čiji deo sada čine i domaći proizvodi pod novim brendom S ljubavlju, domaće.

„Sa novom prodavnicom, bliži smo još većem broju Nišlija koji vole da kupuju kod nas. Novo u našoj ponudi je Lidl brend S ljubavlju, domaće, koji se sastoji od oko 80 proizvoda dobavljača iz Srbije. Ovi proizvodi biće deo stalne ponude Lidla, i pored visokog nivoa kvaliteta, odlikuju ih i specifična svojstva, pa tako možete probati sveže mleko i jogurt sa čak 4% mm, voćni jogurt sa 16% udela komadića voća, domaće vanilice i mnoge druge tradicionalne proizvode iz Srbije“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

„Otvaranjem druge Lidl prodavnice upotpunjujemo sadržaje na Bulevaru Nemanjića. Raduje me kada čujem da će na rafovima Lidla biti i proizvodi domaćih dobavljača. Sa onim što je Grad Niš uradio i planira da uradi na planu ozelenjavanja ovog prostora prema Bulevaru i prema Nišavi, ne samo da će kupovina biti prijatnija, već će ovo biti prostor gde će se rado svraćati i koji će biti mesto predaha i odmora. Nama u Nišu mnogo znači svako novo radno mesto, a ovde će raditi 20 novih radnika, neki novi mladi ljudi koji na taj način mogu da planiraju svoju budućnost u ovom gradu,“  izjavila je gradonačelnica Niša  Dragana Sotirovski.

Kompanija Lidl Srbija je proširila svoj tim sa oko 20 novih zaposlenih u Nišu. Zvanična potvrda o uspešnosti kompanije u segmentu zadovoljstva zaposlenih stigla je kroz sertifikat za najbolje poslodavce na tržištu, „Top Employer Serbia 2021“, koji dodeljuje Top Employer institut iz Holandije.

Tokom gradnje druge prodavnice u Nišu, za glavnog izvođača radova, kao i mnogo puta do sada, angažovana je domaća firma. Dodatno, kao dobar komšija, Lidl je u zoni ulice Blagoja Parovića uredio trotoar i obezbedio oko 40 parking mesta za javnu namenu. 

Radno vreme nove Lidl prodavnice je od 8-22h.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (4.7 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više