LIDL OTVARA PRVU PRODAVNICU U VRANJU

Jedini savremeni diskont u Srbiji otvoriće prodavnicu u Vranju 14. januara u 08.00 časova ujutru, na adresi Pariske komune 20. Od sada će i građani Vranja imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine, kao što su to do sada bili u prilici stanovnici u 31 gradu u Srbiji, u kojima Lidl posluje.

04.01.2021 12:00:00 | Nova Pazova

Prve posetioce prodavnice u Vranju dočekaće specijalne cene, koje je za njih pripremila kompanija Lidl Srbija. Pored brige o kvalitetu proizvoda, od trenutka njihovog osmišljavanja, razvoja, proizvodnje i na kraju postavke na police i prodaje, Lidl svojim potrošačima omogućava brzu i jednostavnu kupovinu. Na policama i ove prodavnice naći će se više od 1.800 proizvoda, a među njima preko 400 proizvoda domaćih dobavljača.

„Verujemo da će kvalitet proizvoda i naša stalna briga o potrebama potrošača, biti dovoljna da i građanima Vranja Lidl postane omiljeno mesto za kupovinu. Radujemo se što postajemo deo lokalne zajednice i što smo proširili tim za više od 40 kolega koji će raditi u ovoj prodavnici“, istakla je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija. Ona je dodala da je u izgradnji objekta u Vranju učestvovalo pet domaćih građevinskih kompanija koje je angažovao glavni izvođač radova.

Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, kompanija Lidl Srbija pripremila je posebno iznenađenje za nove mame u Vranju – „Bebinu čarobnu kutiju“. Sve mame iz Vranja, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 14. do 21. januara, u porodilištu Zdravstvenog centra Vranje, dobiće na poklon kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“. Lidl Srbija ovu akciju realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, a u okviru projekta „Taši-taši“.

Kompanija Lidl Srbija je na tržištu Srbije prepoznata kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca, a kao potvrda toga stiže i priznanje „Izvrsnost u izazovima“, koje dodeljuje konsultantska kuća SELECTIO, za odgovorno upravljanje krizom izazvanom pandemijom i podršku zaposlenima.

Preuzmi (1.02 MB)