BAČKA PALANKA DOBIJA SVOJU PRVU LIDL PRODAVNICU

Stanovnici Bačke Palanke će uskoro imati priliku da svakodnevno uživaju u jedinstvenom iskustvu kupovine – prva Lidl prodavnica otvoriće svoja vrata 4. novembra, na adresi Kralja Petra Prvog 123. Lidl tim Bačke Palanke, koji čini 30 novozaposlenih, dočekaće prve potrošače od 8 časova ujutru.

25.10.2021 13:00:00 | Nova Pazova

Potrošači i u ovoj prodavnici mogu da očekuju odabran asortiman od oko 1.800 proizvoda, od čega je 600 od domaćih dobavljača, zatim brze kase, velike prolaze između rafova, asortiman neprehrambenih proizvoda i tematske nedelje u kojima su predstavljeni proizvodi i ukusi različitih svetskih zemalja. Potrošači će u stalnoj ponudi Lidla moći da kupuju i proizvode novog brenda S ljubavlju, domaće koje pored srpskog porekla, odlikuju visok nivo kvaliteta i specifična svojstva poput šumadijskog jogurta sa 4% mlečne masti.

Više od 40 domaćih firmi radilo je na izgradnji ove Lidl prodavnice, čija je ukupna površina oko 2.400 metara kvadratnih, uz više od 100 besplatnih parking mesta.

„Izgradnja prodavnice trajala je od marta ove godine, u dogovoru i saradnji sa lokalnom samoupravom, učestvovali smo u potrebnoj rekonstrukciji u okolini, kako bismo dodatno doprineli boljitku kvaliteta života stanovnika Bačke Palanke, a posebno naših komšija.“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Lidl je delom finansirao izgradnju atmosferske kanalizacije, kao trajno i sigurno rešenje za odvođenje atmosferskih voda, budući da postojeći sistem otvorenog kanala nije bio u odgovarajućem funkcionalnom stanju. Pored sufinansiranja izgradnje atmosferske kanalizacije, Lidl je izvršio i rekonstrukciju stare pešačke staze u širini parcele na kojoj se prodavnica nalazi. Takođe, na parceli Lidla posađeno je 30 stabala lišćara, radi ulepšavanja i ozelenjavanja sredine.

U znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, kompanija Lidl Srbija je povodom otvaranja pripremila i posebno iznenađenje za nove mame i njihove bebe u Bačkoj Palanci  „Bebinu čarobnu kutiju“.  U okviru projekta „Taši-taši“, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Bačke Palanke, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 4. do 12. novembra, će obići patronažna sestra i doneti kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Radno vreme Lidl prodavnice po otvaranju biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji uz povećanu kontrolu poštovanja epidemioloških mera, te se mole svi potrošači da nose maske i slušaju instrukcije kovid redara.

Preuzmi (553.39 KB)