LIDL URUČIO BMW AUTOMOBIL SREĆNOM DOBITNIKU

13.04.2023 11:00:00 | Nova Pazova

Lidl Plus 2023

Danas je u Lidl prodavnici na adresi Save Maškovića 4 u Beogradu, dodeljena glavna nagrada „Lidl Plus 2023“ nagradne igre, automobil BMW 216D Gran Coupe, kojeg je osvojio Đorđe Lazić iz Beograda. Izvučeni su i dobitnici preostalih nagrada, 10 iPhone 14 telefona, kao i 50 vaučera za kupovinu u Lidlu u iznosu od 15.000 dinara.

Đorđu Laziću su predstavnici kompanije Lidl Srbija danas svečano uručili ključeve novog automobila ispred Lidl prodavnice na Trošarini, u Beogradu, u kojoj je u martu obavio srećnu kupovinu i gde je skeniranjem svoje Lidl Plus digitalne kartice postao učesnik „Lidl Plus 2023“ nagradne igre.

Osećam veliko uzbuđenje što sam upravo ja dobitnik BMW automobila, što nisam očekivao ali sa Lidlom uvek treba očekivati iznenađenja. Ova Lidl prodavnica mi je u neposrednom komšiluku, te ovde najčešće obavljam kupovinu, ali nisam ni slutio da će mi doneti sreću. Automobil ćemo voziti moj sin i ja – delimo na ravne časti“, izjavio je srećni dobitnik, Đorđe Lazić.

Danas smo zajedno sa dobitnicima „Lidl Plus 2023“ nagradne igre simbolično obeležili godišnjicu Lidl Plus aplikacije. Zahvaljujemo se svim korisnicima našeg programa lojalnosti što su nam ukazali svoje poverenje i bili deo naše prve Lidl Plus godine“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija Jasmina Šrndić.

Rođendanska Lidl Plus nagradna igra trajala je od 2. do 31. marta, a pravo na učešće imali su svi potrošači koji su u bilo kojoj Lidl prodavnici ostvarili kupovinu u vrednosti od 1.800 dinara i na kasi skenirali svoju Lidl Plus karticu. Nagrade koje su obezbeđene dobitnicima su BMW kao glavna nagrada, 10 iPhone 14 telefona i 50 vaučera za kupovinu u Lidlu u iznosu od 15.000 dinara. Spisak dobitnika svih nagrada „Lidl Plus 2023“ nagradne igre može se pronaći na sajtu kompanije: www.lidl.rs .

Lidl Plus aplikacija predstavlja digitalni program lojalnosti putem kog potrošači skeniranjem svoje digitalne kartice prilikom plaćanja na kasi u Lidl prodavnicama, ostvaruju uštede. Od nedavno, korisnicima su dostupni i specijalno kreirani kuponi za povoljniju kupovinu i kod Lidl Plus partnera: Erste Bank, Gigatron, A1 Srbija, Generali Osiguranje Srbija, Fitpass, Zepter International i Opera i teatar Madlenianum.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (6.73 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više