LIDL VILENJACI SPAKOVALI NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE ZA NAJMLAĐE

22.12.2023 09:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Magični vilenjaci obavljaju najlepši posao za Deda Mraza - pakuju poklone, raspoređuju ih i biraju sve ono što su deca poželela tokom godine. Upravo zato, a u duhu novogodišnjih praznika, simboličnim gestom pakovanja paketića, vilenjaci kompanije Lidl jutros su u Lidl Logističkom Centru u Novoj Pazovi pripremili poklone za više od 2.000 dece i krenuli da usreće mališane u okolnim mestima i Beogradu.

Do sada su vilenjaci Lidlove donacije isporučili predškolskoj ustanovi „Poletarac” Stara Pazova, koja u svom sistemu ima čak 16 vrtića, dok će u narednim danima preko 700 novogodišnjih paketića biti isporučeno, između ostalog, i  Centru za integraciju mladih i deci u njihovim Svratištima u Beogradu, predškolskoj ustanovi  „Naša Mladost” Lapovo, kao i BELhospice-u, to jest deci koja su korisnici njihovih palijativnih usluga, a Lidl vilenjaci će nastaviti da putuju i usrećuju decu sirom zemlje.

Kompanija Lidl Srbija u okviru svog društveno odgovornog poslovanja, ne vodi brigu samo o očuvanju prirode i resursa, već prepoznaje i potrebu da se na lice dece donese osmeh, a novogodišnja darivanja jedan su od načina da upravo tokom praznika pažnju posvetimo deci i onima kojima je to najpotrebnije“, kaže Aleksandra Mirić, CSR specijalista iz kompanije Lidl Srbija.

Samo tokom decembra komanija Lidl Srbija i njeni vilenjaci će donirati proizvode za pripremu novogodišnjih paketića i na taj način obradovati oko 3.300 dece.

KO SU LIDL VILENJACI

Lidl vilenjaci, kao i svi ostali vilenjaci koji u ovom periodu godine vredno rade, svi su oni koji svakodnevno čuvaju prazničnu energiju, pakuju najlepše emocije za najmlađe tokom cele godine, i brinu o tome da se što više osmeha nađe na licima najmlađih. Verujemo da ih je Lidl i ove godine slatko iznenadio.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (18.73 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više