PRAZNIČNO RADNO VREME U LIDLU

NOVA GODINA I BOŽIĆ NERADNI DANI

25.12.2023 10:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

U susret novoj godini, sve Lidl prodavnice će na dan dočeka, 31. decembra, raditi skraćeno do 18:00 časova, kako bi potrošači imali priliku da iskoriste poslednje trenutke za prazničnu kupovinu. Prvi kalendarski dan nove godine, 1. januar, biće neradan, a 2. januara Lidl nastavlja sa redovnim radnim vremenom.

Za Badnji dan, 6. januara, prodavnice će raditi skraćeno do 18.00 časova, a Božić, 7. januara, će biti neradan za sve zaposlene. Od 8. januara će biti redovno radno vreme.

Za sve potrošače koji budu imali potrebu za kupovinom između dva praznika, od 2. do 5. januara, Lidl prodavnice će raditi redovnim radnim vremenom.

 

31. decembar,

doček Nove godine

skraćeno do 18h

1. januar,

Nova godina

zatvoreno

2. januar

redovno radno vreme

6. januar,

Badnji dan

skraćeno do 18h

7. januar,

Božić

zatvoreno

8. januar

redovno radno vreme

 

U Lidlu je trenutno aktuelna praznična ponuda povodom predstojećih novogodišnjih praznika, pa tako potrošače očekuju mnoga sniženja i popusti. Pored redovnog asortimana, u Lidl prodavnicama su dostupni i Favorina proizvodi koji svojim asortimanom upotpunjuju magiju praznične čarolije, tako možete pronaći čokolade sa božićnim motivima, gumene bombone, čarobne šarene jelkice, novčiće i mnoge druge ukusne poslastice. Pored toga, kroz brend ekskluzivnih Deluxe proizvoda Lidl nudi i specifične ukuse, a samo neki od njih su: file tune, kozice, losos u lisnatom testu, pikantni umaci, nudle i testenine sa začinima, razni sosevi i slatki zalogaji poput krem brule dezerta, čokoladnog, tiramisu dezerta i profiterola.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (12.18 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više