LIDL PLUS: VIŠE OD MILION PREUZIMANJA

10.03.2023 11:00:00 | Nova Pazova

LIDL PLUS: VIŠE OD MILION PREUZIMANJA

Lidl Plus aplikacija, koja predstavlja digitalni program lojalnosti za verne Lidl potrošače, za samo godinu dana postojanja na srpskom tržištu broji više od milion preuzimanja i isto toliko pozitivnih recenzija zadovoljnih korisnika širom Evrope.

„Prvi rođendan Lidl Plusa proslavljamo nagradnom igrom, i tu nećemo stati – korisnike uskoro očekuju nove povoljnosti kojim će moći da povećaju krug ušteda, kao i sve veće prilagođavanje ponude Lidl Plus kupona za popuste navikama pojedinačnih korisnika. Time će svaki korisnik Lidl Plusa imati čitav svet popusta za sebe,“ rekla je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija Lidl Srbija.

Lidl Plus Rođendanska žurka nagradna igra će najsrećnijim dobitnicima doneti BMW automobil, 10 iPhone telefona i 50 Lidl vaučera u iznosu od 15.000 dinara. Za više detalja, Pravila nagradne igre mogu se pogledati na: lidl.rs.

Lidl Plus aplikacija lojalnosti dostupna je na svim pametnim telefonima i njeno preuzimanje je besplatno i krajnje jednostavno. Najpre je potrebno instalirati Lidl Plus na telefon putem Google Play-a, Apple Store-a ili AppGallery-a, potom otvoriti svoj lični nalog i aplikacija je spremna za korišćenje. Svaki korisnik kroz aplikaciju dobija svoju digitalnu Lidl Plus karticu koju je potrebno skenirati prilikom plaćanja na kasi. Benefiti se ostvaruju kroz Kupone, koji obezbeđuju jednokratna sniženja na odabrane proizvode. Istovremeno, sakupljanjem ukupnog iznosa kupovina kroz Kupon Plus pogodnosti dobijaju se dodatni benefiti.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (2.24 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više