LIDL GLAVNI SPONZOR LIDL-TREK TIMA NA UCI SVETSKOM PRVENSTVU U BICIKLIZMU

31.05.2023 10:00:00 | Nova Pazova

LIDL GLAVNI SPONZOR LIDL-TREK TIMA NA UCI SVETSKOM PRVENSTVU U BICIKLIZMU

LIDL GLAVNI SPONZOR LIDL-TREK TIMA NA UCI SVETSKOM PRVENSTVU U BICIKLIZMU

Kompanija Lidl svoju posvećenost sportu i zdravijim stilovima života pokazuje kroz strateško partnerstvo i sponzorstvo Lidl-Trek biciklističkog tima. Dugoročno partnerstvo sa jednim od najuspešnijih timova u međunarodnom biciklizmu započeće sa ženskim timom, kada nastupi na Giro d'Italia 30. juna 2023, dok sa muškim započinje na ovogodišnjem Tour de France, 1. jula.

Lidl i Trek su dva uspešna međunarodna brenda koje je ujedinila posvećenost uspesima, zato zajedno imaju niz ambicioznih planova – formiranje biciklističkog tima koji će uzbuditi i inspirisati fanove ovog sporta širom sveta, buduće generacije šampiona, kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji, kao i sve bicikliste, bilo da se ovim sportom bave profesionalno ili rekreativno.

Kao partneri, Lidl i Trek se neće fokusirati samo na sportske uspehe, već i na teme poput zdravlja u sportu, treninga i osvešćene ishrane. Za obe kompanije je od suštinskog značaja da promovišu zdraviji i fizički aktivan način života kao deo svoje društvene odgovornosti.

Biciklizam je dostupan svima, zato nam je posebno drago da upravo sponzorstvom sporta koji je pristupačan većem broju ljudi promovišemo zdravije stilove života“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija Jasmina Šrndić.

O Treku

Trek Bicycle je globalni lider u dizajniranju i proizvodnji bicikala i sličnih proizvoda. Trek veruje da bicikl može biti jednostavno rešenje i za najkompleksnije probleme i posvećen je rušenju barijera koje ljude sprečavaju da češće koriste bicikl za prevoz, rekreaciju i kao inspiraciju.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (134.17 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više