DISNEY ČAROLIJA U LIDLU: SAKUPITE SVE JUNAKE

31.08.2023 10:00:00 | Nova Pazova

DISNEY ČAROLIJA U LIDLU

Kompanije Disney i Lidl udružile su svoje snage kako bi potrošačima u Srbiji priredile nezaboravno iskustvo prilikom kupovine u Lidlu. U čast proslave 100 godina Disney sveta, u Lidlu će od 31. avgusta biti dostupne figurice čuvenih crtanih junaka koje možete sakupljati, a samo neki od njih su Elsa, Petar Pan, Simba, Ariel, Mini i Miki Maus.

Jedinstvena Disney kolekcija u Lidlu sadrži ukupno 16 figurica koje potrošači mogu sakupiti, tako što će uz račun za svakih potrošenih 1.700 dinara dobiti po jednu figuricu besplatno (ukoliko je iznos na računu 4.000 dinara, dobiće dve figurice besplatno i sl.). Ukoliko taj isti račun sadrži i više od 1 kg označenog voća ili povrća, stiče se pravo na maksimalno još jednu dodatnu figuricu, odnosno junaka.

Kupovinom voća i povrća koje dodatno donosi potrošačima Disney junaka, roditelji imaju priliku da svojoj deci na zabavan način, kroz priču, približe benefite dnevnog unosa svežeg voća i povrća i pozitivno utiču u kreiranju zdravijih navika još tokom ranog detinjstva.

„Čestitamo Disney-ju na velikom jubileju, čast nam je što smo deo legendarnih priča. Svakome od nas, ovi junaci bude lepe uspomene i zato pružamo priliku i našim najmlađim potrošačima da sakupljajući figurice prožive neke od uzbudljivih Disney avantura kojih će se rado sećati“, istakla je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidl Srbija, Jasmina Šrndić.

Kako bi se svi sakupljeni junaci sačuvali i na taj način prenosili Disney magiju dalje, u Lidl ponudi pronaći će se i album koji nudi i čarobne igre sa ovim malim likovima. Koristeći album, možete ih slagati jedne na druge, vrteti i stvarati svojevrsni svet mašte uz igre bez granica. Pored toga, u Lidlu će se naći i set od 6 staklenih čaša sa najpoznatijim junacima, kao i vrećica za sakupljene figurice.

Vratite se barem na kratko u bezbrižno detinjstvo, zaigrajte se sa najmlađima i doživite nezaboravne trenutke uz Disney i Lidl.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (642.51 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više