LIDL BON GELATI I GELATELLI SLADOLEDI DONOSE VREDNE NAGRADE

05.06.2023 10:00:00 | Nova Pazova

LIDL BON GELATI I GELATELLI SLADOLEDI DONOSE VREDNE NAGRADE

U susret letnjim danima Lidl Srbija organizuje novu nagradnu igru. Uz odabir Bon Gelati ili Gelatelli sladoleda iz Lidlovog asortimana i skeniranjem Lidl Plus aplikacije na kasi, potrošači ostvaruju pravo na učešće i mogućnost da postanu dobitnici vrednih nagrada, uključujući Vespa skutere, vaučere za vikend u Fruškim termama, zvučnike i vaučere za kupovinu u Lidlu.

Pozivamo sve potrošače da uživaju u Bon Gelati i Gelatelli sladoledima, pronađu svoje slatke favorite za ovo leto i učestvuju u nagradnoj igri koja im može obezbediti jednu od 70 vrednih nagrada koje poklanjamo za letnji užitak sa Lidlom i uz našu Lidl Plus aplikaciju“, izjavila je Jasmina Šrndić, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidl Srbija.

Nagradna igra „Lidlovi sladoledi Bon Gelati & Gelatelli“ traje od 5. do 30. juna, a uslovi za učešće su da potrošači pri jednoj kupovini u bilo kojoj Lidl prodavnici, potroše minimum 500 dinara na sladolede Lidlovih brendova Bon Gelati i Gelatelli i skeniraju svoju Lidl Plus digitalnu karticu prilikom plaćanja. Jednostavnim skeniranjem Lidl Plus aplikacije na kasi korisnici će dobiti jednu digitalnu markicu za svakih 500 dinara potrošenih na sladolede ova dva Lidl brenda, čijim slanjem putem odgovarajuće komande u aplikaciji zvanično postaju učesnici nagradne igre.  

Izvlačenje srećnih dobitnika obaviće se 3. jula putem softverskog programa po principu slučajnog odabira, a nagrade koje oni mogu da osvoje su: pet Vespa skutera, pet porodičnih paket vaučera za odmor u hotelu „Fruške terme“, deset bežičnih JBL zvučnika i još 50 vaučera za kupovinu u Lidlu u vrednosti od po 15.000 dinara. Dobitnici nagrada će o izvlačenju biti informisani telefonom ili elektronskom poštom u roku od 48 sati, nakon čega će biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrade.

Podsećamo, Lidl plus aplikacija je program lojalnosti koji potrošačima donosi različite benefite i pogodnosti svake nedelje. Jednostavno skeniranje aplikacije na kasi garantuje uštede prilikom svake kupovine, a ovaj put i vredne nagrade.

Više informacija o uslovima učešća u nagradnoj igri i Lidl Plus aplikaciji pogledajte u pravilniku koji se nalazi na zvaničnoj web adresi kompanije: www.lidl.rs.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (3.04 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više