SLOBODAN PRVI MAJ ZA SVE LIDL PRODAVCE

26.04.2023 08:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Povodom predstojećeg Međunarodnog praznika rada, Lidl prodavnice u našoj zemlji neće raditi u ponedeljak, 1. maja, dok će u nedelju, 30. aprila, vrata za sve potrošače biti otvorena po uobičajenom radnom vremenu, od 08.00 do 22.00 časa, osim onih koje i inače rade do 21.00 čas.

Kao kompanija koja razume značaj balansa između posla i privatnog života, Lidl Srbija je prepoznala prvomajske praznike kao pravu priliku da se timovima u prodaji slobodnim danom zahvali na nesebičnom trudu i posvećenosti radu. Ovaj dan zaposleni u Lidlu će provesti sa svojim porodicama i prijateljima.

Od 2. maja potrošači će prema redovnom radnom vremenu prodavnica moći da uživaju u jedinstvenom Lidlovom asortimanu pažljivo odabranih proizvoda, najboljeg odnosa cene i kvaliteta.

 

30. april

Redovno radno vreme

1. maj

Zatvoreno

2. maj

Redovno radno vreme

3. maj

Redovno radno vreme

 

Kompanija Lidl Srbija nudi brojne benefite svojim zaposlenima, poput petodnevne radne nedelje i plaćenog svakog minuta rada uz pomoć elektronskog sistema evidencije radnog vremena, kao i privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve. Nedavno, Lidl je svim svojim zaposlenima uz februarsku platu obezbedio bonus u iznosu od 50% zarade, a od marta su svi zaposleni u Lidlu dobili povećanje plate, što za prodavce znači povećanje u iznosu od oko 10%.

Sva aktuelna radna vremena i promene, mogu se pratiti na zvaničnoj stranici kompanije Lidl Srbija, na linku lidl.rs.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (3.27 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više