Saopštenje povodom lažnog sajta i prevare u vidu ponude online kupovine u ime kompanije Lidl Srbija

25.09.2023 10:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

25.9.2023. Kompanija Lidl Srbija obaveštava svoje potrošače da ne stoji iza lažnog sajta koji se pojavio i koji menja svoj naziv i domen  nudeći usluge online kupovine, odnosno ne stoji iza lažnih predstavljanja koja se nalaze van zvaničnih profila kompanije.

Kompanija Lidl Srbija upozorava svoje potrošače da se pojavio lažni sajt koji menja svoj naziv i domen i lažno predstavlja kompaniju Lidl, istovremeno nudeći različite vrste usluga. Konkretno, ovaj lažni sajt pruža i mogućnost usluge online kupovine koja predstavlja prevaru i iza koje kompanija Lidl Srbija ne stoji. Apelujemo na potrošače da se ne prijavljuju, ne registruju i ne ostavljaju svoje lične podatke, kao ni ne obavljaju online kupovinu putem lažnog sajta i drugih nepouzdanih adresa, radi sopstvene zaštite.

Posebno napominjemo da ne postoji drugi zvanični sajt kompanije osim na adresi lidl.rs i da Lidl na tržištu Srbije ne pruža uslugu online kupovine – ne dostavlja proizvode potrošačima na kućne adrese. Kupovinu u Lidlu potrošači mogu vršiti isključivo u Lidl prodavnicama.

Zvanični web sajt kompanije je: Lidl Srbija - www.lidl.rs, a zvanični nalozi na društvenim mrežama Instagram i Facebook su: https://www.instagram.com/lidlsrbijahttps://www.facebook.com/lidlsrbija.

Kompanija poseduje i digitalni program lojalnosti, Lidl Plus aplikaciju koja se na tržištu Srbije može pronaći i preuzeti isključivo iz izvora: Lidl - Offers & Leaflets – Апликације на Google Play-у , Lidl - Offers & Leaflets on the App Store (apple.com), AppGallery (huawei.com) .

Samo na navedenim, zvaničnim profilima Lidl Srbija uvek možete pronaći sve validne informacije kao i aktuelnosti u vezi kompanije

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (256.82 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više