OTVORENA PRVA LIDL PRODAVNICA U SENTI

09.03.2023 11:00:00 | Nova Pazova

Otvaranje_Senta

Stanovnici Sente od danas imaju priliku da svakoga dana iskuse najbolji odnos cene i kvaliteta u prvoj Lidl prodavnici u njihovom gradu na adresi Petefi Šandora 45, koju su tradicionalnim presecanjem vrpce otvorili predsednik opštine Senta Rudolf Cegledi i rukovodioci Lidl prodavnice.

„Otvaranjem prve prodavnice u Senti obeležili smo početak otvaranja Lidlovih prodavnica u ovoj godini. U ime Lidl tima sa više od 3.000 zaposlenih želim sreću i našim novim kolegama u Senti. Sigurni smo da će potrošači uživati u jedinstvenom iskustvu kupovine po kojem je Lidl poznat“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Ono što Lidl čini posebnim jeste brza kupovina, jer široki rafovi i brze kase obezbeđuju kupovinu bez čekanja u redu. Lidl donosi i specifične kratkotrajne ponude, pa će Senćani imati priliku da uživaju i u Deluxe i Favorina ekskluzivnim proizvodima povodom predstojećih praznika. Na raspolaganju im je i „Lidl Plus“ aplikacija putem koje, kao deo Lidlovog programa lojalnosti, mogu da ostvare brojne pogodnosti u vidu dodatnih ušteda, kao i da učestvuju u aktuelnoj rođendanskoj nagradnoj igri sa vrednim nagradama poput BMW automobila, iPhone telefona i vaučera za kupovinu u Lidl prodavnicama.

Prve potrošače u prodavnici u Senti dočekala je pažljivo odabrana ponuda sa više od 1.800 proizvoda i otvaračke cene sa popustima i do 38%, među kojima su se našle krofne punjene kakao kremom, kao i sveže mleko.

U izgradnji ove prodavnice je učestvovalo oko 20 srpskih firmi podizvođača, a kompanija Lidl je u sklopu gradnje finansirala i rekonstrukciju obližnje pešačke staze.

„Za život jednog grada je od neprocenjive važnosti pružiti dobre uslove života građanima. U tom pogledu Lidl prodavnica je značajna za razvoj cele regije. Pored komunalne, zdravstvene i obrazovne infrastrukture ništa manje važna nije ni trgovinska, a ova prodavnica doprinosi njenom dodatnom razvoju.“, izjavio je predsednik opštine Senta Rudolf Cegledi i zahvalio kompaniji Lidl Srbija što je prilikom izgradnje prodavnice vodila računa da se svo zelenilo u okolini sačuva.

Više od 25 novih zaposlenih u ovoj prodavnici prošlo je adekvatnu obuku i ima konkurentne uslove rada, gde im je pored svakog plaćenog minuta rada, petodnevne radne nedelje dostupan i veliki broj benefita, poput privatnog zdravstvenog osiguranja za sve zaposlene pod jednakim uslovima. Podsećamo da je Lidl nedavno svim svojim zaposlenima uz februarsku platu obezbedio bonus u iznosu od 50% zarade i da je najavio povećanje plate svim zaposlenima od marta, što za prodavce znači povećanje u iznosu od oko 10%.

Povodom otvaranja, Lidl je obezbedio i posebne pakete „Bebina čarobna kutija“ koji su podrška za sve mame iz Sente koje se porode u Opštoj bolnici Sente, u nedelji nakon otvaranja Lidla u ovom gradu, tačnije od 9. do 16. marta.

Radno vreme prodavnice u Senti je od 8 do 21 čas svakog dana u nedelji.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (640.55 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više