OTVOREN LIDL U SAVA CENTRU

Nova Lidl prodavnica otvorena je danas u Beogradu u okviru renoviranog Sava Centra. Na adresi Milentija Popovića 9, Beograđani su od 8 sati ujutru imali priliku da se uvere u dobro poznati, najbolji odnos cene i kvaliteta u prvoj Lidl prodavnici u Srbiji koja je prilagođena specifičnostima već postojećeg objekta.

16.11.2023 11:00:00 | Nova Pazova

Nova Lidl prodavnica otvorena je danas u Beogradu u okviru renoviranog Sava Centra. Na adresi Milentija Popovića 9, Beograđani su od 8 sati ujutru imali priliku da se uvere u dobro poznati, najbolji odnos cene i kvaliteta u prvoj Lidl prodavnici u Srbiji koja je prilagođena specifičnostima već postojećeg objekta.

Lidl u Sava Centru je drugačiji od ostalih Lidl prodavnica jer su oblik i struktura Sava Centra, kao i činjenica da je ovaj objekat proglašen kulturnim dobrom, iziskivali brojna specifična tehnička rešenja i nestandardni izgled prodavnice. Svakako, kompanija Lidl Srbija pronašla je način da na prvo mesto stavi funkcionalnost prodavnice i omogući svojim potrošača jedinstveno iskustvo kupovine na koje su navikli. Tako da, Lidl u Sava Centru ima standardnu prodajnu površinu od oko 1.400 metara kvadratnih, obezbeđena parking mesta i kompletan asortiman.

„Naši potrošači na Novom Beogradu, kao i svi posetioci Sava Centra, će od danas imati priliku da svoje nabavke obavljaju na još jednoj pristupačnoj lokaciji. Lidl je do sada u svojim prodavnicama u Srbiji uglavnom praktikovao standardna rešenja, a sada imamo drugačiju situaciju gde smo se prilagodili postojećem objektu – visina prodavnice je drugačija, kao i boje. Jedna od zanimljivosti je da će potrošačima, prvi put, na raspolaganju biti i potrošačke korpe, pored kolica na koja su već navikli“, izjavila je Jasmina Šrndić, rukovodilac Korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Otvaranjem nove prodavnice u Beogradu, Lidl timu se pridružilo više od 30 novih kolega. Kao i svi zaposleni, i nove koleginice i kolege će imati petodnevnu radnu nedelju, plaćen svaki minut rada i brojne dodatne beneficije, uključujući privatno zdravstveno osiguranje pod jednakim uslovima za sve zaposlene.

Osim pažljivo odabranog asortimana, Lidl potrošači će u novoj prodavnici moći da uživaju u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, a sada su to praznični proizvodi Deluxe i Favorina asortimana.

Lidl Srbija sada broji 68 prodavnica širom zemlje i nastavlja svoje širenje kako bi omogućio svim potrošačima da uživaju u najboljem odnosu cene i kvaliteta.

Radno vreme nove Lidl prodavnice u Sava centru će biti od 8:00 do 22:00 časa svakog dana u nedelji.

O Sava Centru:

Sava Centar predstavljaće jedan od glavnih pokretača kongresnog i ekonomskog razvoja Beograda i Srbije i imaće mogućnost da primi skoro 8.000 posetilaca, što je od suštinskog značaja za brendiranje Beograda, kao poslovnog, kulturnog i naučnog centra, ali i kao mesta na kojem se povezuju donosioci odluka u različitim sferama i sektorima i dogovaraju važni poslovi. Beograd postaje mesto susreta najboljih u određenoj oblasti kako bi razmenili iskustvo i znanje.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (5.74 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više