NOVA LIDL PLUS NAGRADNA IGRA

02.03.2023 08:00:00 | Nova Pazova

Lidl Plus

Povodom prvog rođendana aplikacije Lidl Plus kompanija Lidl Srbija organizuje nagradnu igru u trajanju od 2. do 31. marta, u okviru koje će svi korisnici Lidl Plusa kupovinom proizvoda iz Lidlovog pažljivo odabranog asortimana imati priliku da osvoje vredne nagrade – BMW automobil, iPhone telefone ili vaučere za kupovinu u Lidl prodavnicama.

„Prošlo je godinu dana od lansiranja naše aplikacije lojalnosti Lidl Plus koja je od samog početka izazvala veliko interesovanje potrošača i sada imamo više od milion preuzimanja. Rođendan je povod da se zahvalimo našim potrošačima koji koriste aplikaciju i da nagradimo one najsrećnije“, izjavila je Martina Petrović, Rukovodilac Korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Pravo na učešće u nagradnoj igri stiče svako punoletno fizičko lice sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koje je korisnik Lidl Plus aplikacije. Sve što je neophodno jeste da se u nekoj od Lidl prodavnica ostvari kupovina u vrednosti od 1.800 dinara i očita Lidl Plus digitalna kartica.  Jednostavnim skeniranjem Lidl Plus aplikacije na kasi, korisnik dobija jednu digitalnu markicu za svakih 1.800 potrošenih dinara. Slanjem markice putem odgovarajuće opcije u aplikaciji, potrošači su i zvanično učesnici nagradne igre.

U vremenskom periodu od 2. do 31. marta, potrošači će konkurisati za osvajanje glavne nagrade u vidu BMW 216 D Gran Coupe automobila, a pored toga očekuje ih prilika i da postanu vlasnici jednog od 10 iPhone 14 telefona. Osim navedenih nagrada, tu je i 50 vaučera u iznosu od 15.000 dinara za kupovinu u Lidl prodavnicama.

Izvlačenje srećnih dobitnika će biti sprovedeno 3. aprila putem softverskog programa po principu slučajnog odabira, nakon čega će rezultati biti objavljeni na sajtu Lidl Srbija - www.lidl.rs. Dobitnici nagrada će o njihovom izvlačenju biti informisani telefonom ili elektronskom poštom u roku od 48 sati.

Podsećamo, Lidl plus aplikacija je program lojalnosti koji donosi različite benefite i pogodnosti svake nedelje. Jednostavno skeniranje aplikacije na kasi garantuje uštede prilikom svake kupovine.

Za više detalja Pravila nagradne igre mogu se pogledati na lidl.rs.

Preuzmi (946.69 KB)