LIDL URUČUJE 5 VESPA SKUTERA DOBITNICIMA GLAVNE NAGRADE

11.07.2023 10:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Lidl Srbija je uspešno sproveo još jednu Lidl Plus nagradnu igru, Lidlovi sladoledi Bon Gelati & Gelatelli doneli su 70 vrednih nagrada učesnicima igre, uključujući vaučere za kupovinu u Lidlu, zvučnike, vaučere za vikend u Fruškim termama i glavnu nagradu, Vespa skutere.

Svi potrošači koji su u periodu od 5. do 30. juna, pri kupovini u Lidl prodavnicama, potrošili minimum 500 dinara na sladolede Lidlovih brendova Bon Gelati i Gelatelli i tom prilikom skenirali svoju Lidl Plus aplikaciju, ostvarili su pravo na učešće u nagradnoj igri i dobili mogućnost da osvoje 50 vaučera za kupovinu u Lidlu vrednosti od 15.000 dinara, deset bežičnih JBL zvučnika, pet porodičnih paket vaučera za Fruške terme i pet Vespa skutera.

„Zahvaljujemo se potrošačima na odazivu i učešću u još jednoj Lidl Plus nagradnoj igri, u nadi da su se proteklih mesec dana rashladili Lidl Bon Gelati & Gelatelli sladoledima i među njima pronašli svoje favorite“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija Jasmina Šrndić.

Srećni dobitnici Vespa skutera primiće osvojene nagrade u narednom periodu. Dva skutera odlaze u Beograd, a po jedan skuter u Valjevo, Suboticu i Čačak.

Podsećamo, kao i do sada, nagradna igra je sprovedena putem Lidlovog programa lojalnosti, Lidl Plus aplikacije za mobilne telefone. Lidl Plus aplikacija svim korisnicama obezbeđuje znatne uštede prilikom svake kupovine, različite pogodnosti i benefite na nedeljnom nivou, a ovaj put je donela i vredne nagrade.

Spisak svih dobitnika nagrada Lidl Plus Bon Gelati i Gelatelli nagradne igre, nalazi se na zvaničnom sajtu kompanije lidl.rs.

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (3.01 MB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više