URUČEN AUTOMOBIL DOBITNIKU NAGRADNE IGRE „TVOJE NECTAR SLAVLJE”

LIDLOVI POTROŠAČI DOBILI VREDNE NAGRADE

27.01.2022 12:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija,Tvoje Nectar slavlje_Ivana Sarić, Stefan Radojčić, Marina Rusmir

Za igru „Tvoje Nectar slavlje” i fond od 500 nagrada prijavilo se oko 60.000 učesnika, Lidl potrošača, a najsrećniji od njih je glavnu nagradu, automobil, odvezao za Novi Sad. Kompanija Nectar je u Lidl prodavnicama, povodom praznika, priredila nagradnu igru koja je trajala od početka decembra do polovine januara.

Ime Stefana Radojčića iz Novog Sada izvučeno je za glavnu nagradu, čime je postao srećni dobitnik i vlasnik novog automobila Škoda Karoq. On je obavljao svoju kupovinu u Lidl prodavnici u Zrenjaninu i u nadi da će osvojiti neku nagradu poslao taj jedan kod za učestvovanje u igri. Srećnom Stefanu su nagradu uručuli predstavnici kompanija organizatora, Nectar i Lidla,  i to baš na dan kada je proslavljao svoj rođendan.

„Ove godine, u saradnji sa Nectarom, dobrom ponudom upotpunili smo novogodišnje i božićne praznike porodicama u Srbiji, a nagradna igra je unela i element zabave. Najsrećniji je bio Stefan, kome kao i svim ostalim dobitnicima, od srca čestitamo”, izjavila je Marina Rusmir, iz Nabavke Lidl Srbija, zadužena za prehrambeni deo asortimana.

Tokom trajanja nagradne igre, dodeljeno je 430 dnevnih nagrada u vidu paketa Nectar proizvoda, 6 nedeljnih nagrada u vidu Nintendo switch konzole, 60 nedeljnih nagrada u vidu poklon kartice u vrednosti od 6.000 dinara za kupovinu u Lidl prodavnicama i glavna nagrada – automobil Škoda Karoq.

Igra slavlja u Lidlu trajala je od 01.12.2021 do 12.01.2022. u periodu priprema i kupovina za praznike, u svih 57 Lidl prodavnica širom Srbije. Mehanizam je bio jednostavan, kupovinom bilo kojeg Nectar family, Life, Tomatello ili Voćne kapi proizvoda, Lidlovi potrošači ostvarili bi mogućnost učešća u nagradnoj igri. Nakon kupovine potrošači su slali jedinstveni kod sa fiskalnog računa putem SMS-a i time dostavili svoju prijavu.

Više informacija o nagradnoj igri može se pronaći na adresi: nectarslavlje.rs

Kontakt za medije

Korporativne komunikacije
press@lidl.rs
+381 11 655 41 28

Kategorije


Preuzmi

Preuzmi (519.38 KB)

Podeli

Drugi mediji
Saznaj više