OTVOREN LIDL U PROKUPLJU

03.11.2022 08:00:00 | Nova Pazova

Lidl Srbija

Jedini savremeni diskont u našoj zemlji, Lidl, dočekao je jutros u Prokuplju na adresi Vuka Stefanovića Karadžića 1A svoje prve potrošače. Vrpcu su presekli gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović i predstavnici kompanije Lidl Srbija, nakon čega su potrošači iz Prokuplja uverili u najbolji odnos cene i kvaliteta.

Lidl prodavnica u Prokuplju, 65. po redu u Srbiji dočekala je sve potrošače sa pažljivo odabranim asortimanom od 1.800 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, od kojih je čak trećina domaće proizvodnje. Ono po čemu je Lidl takođe prepoznatljiv jeste brza kupovina – široki rafovi i brze kase omogućavaju da se kupovina završi bez čekanja u redu.

„Tu smo da ponudimo proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, ali i da brinemo o našem okruženju i potrošačima, kao i o zaposlenima, kojima nudimo dobre uslova rada“, izjavila je Jasmina Šrndić iz Korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Nova Lidlova prodavnica zadovoljava sve najmodernije kriterijume kada je gradnja u pitanju i zapošljava 35 radnika, koji su dobili adekvatnu obuku i konkurente uslove, gde pored svakog plaćenog minuta rada, petodnevne radne nedelje postoji i veliki broj benefita, poput privatnog zdravstvenog osiguranja za sve zaposlene pod jednakim uslovima.

Dobrodošlicu ovom savremenom diskontu uputio je i gradonačelnik Prokuplja, Milan Aranđelović: „Želim da se zahvalim našim prijateljima iz kompanije Lidl Srbija, što su prepoznali grad Prokuplje kao mesto dobre trgovine i svrstali nas u grupu od oko trideset gradova u Srbiji u kojima posluje ovaj svetski priznat, poznat i renomirani nemački trgovinski lanac.“

Dodatnu pažnju javnosti privukla je i kampanja koju ova kompanija sprovodi u želji da osujeti bahate vozače da nepropisno zauzimaju parking mesta za osobe sa invaliditetom. Na parkingu se mogu videti table sa ispisom „Hoćeš da menjamo mesta? Pomeri se s mesta“. Projekat je nastao u partnerstvu sa Nacionalnom organizacijom osoba sa invaliditetom Srbije - NOOIS i usmeren je na podizanje svesti o svakodnevnim izazovima sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom, a koji mogu da se spreče većom pažnjom naših sugrađana.

Povodom otvaranja, Lidl je obezbedio i posebne pakete „Bebina čarobna kutija“ koji su podrška za sve mame koje se porode u bolnici „Dr Aleksa Savić“, u nedelji nakon otvaranja Lidla u ovom gradu, tačnije od 3 do 10. novembra.

Radno vreme prodavnice u Prokuplju je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Preuzmi (14.42 MB)